UOČI CIPRA I SLOVAČKE / Vatreni prokomentirao detalj koji je mnogima promakao: 'Baš smo to jučer komentirali Kramarić i ja'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Gvardio i Jakić stali su u utorak pred novinare

5.10.2021.
11:19
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija okupila se ovog ponedjeljka u Zagrebu. Vatrene u listopadskom ciklusu kvalifikacija za SP u Kataru očekuju dvije utakmice. Prvo u petak protiv Cipra u gostima, dok 11. listopada dočekuju Slovačku u Osijeku. U utorak su pred novinare stali Joško Gvardiol i Kristijan Jakić kako bi najavili ono što nam slijedi. Izbornik Zlatko Dalić najavio kako će Gvardiol igrati na poziciji lijevog stopera.

Image
IZBORNIK NEŠTO SPREMA /

Bit će ih zanimljivo vidjeti zajedno na terenu. Dalić natuknuo tko bi mogao igrati u nadolazećim utakmicama i ima iznenađenja

Image
IZBORNIK NEŠTO SPREMA /

Bit će ih zanimljivo vidjeti zajedno na terenu. Dalić natuknuo tko bi mogao igrati u nadolazećim utakmicama i ima iznenađenja

"Neće mi biti problem, moja prirodna pozicija je lijevi stoper i ako me stavi na tu poziciju, iako sam u klubu igrao lijevog beka, odradit ću to na što višem nivou", kazao je pa se osvrnuo na utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što se tiče gostovanja na Cipru, danas u nogometu više ništa ne ide tako jednostavno i gdje god dođeš moraš se namučiti. Čeka nas teška utakmica, ali ako budemo na pravom nivou neće biti nikakvih problema", dodao je.

Pogled na Euro

"Euro? Ne bih se vraćao na Euro jer živim u sadašnjosti. Normalno da sam nešto naučio iz toga, to mi je bilo prvo veliko natjecanje i moje prve utakmice za reprezentaciju", poručio je te se osvrnuo na činjenicu da je sve više Hrvata igra u Bundesligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Baš smo to jučer komentirali ja i Kramarić, složili smo se da je dobro da imamo sve više igrača u Njemačkoj, to pokazuje kakvu kvalitetu ima Hrvatska", kazao je. Nakon njega na red je došao Jakić, kojem je ovo prvi poziv u reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neopisiv osjećaj

"Neopisiv je osjećaj, pogotovo kad sam došao i pogledao sva ta lica koja igraju na visokom nivou. Jednostavno, čast mi je biti tu", kazao je te je nekoliko riječi posvetio nadolazećim utakmicama.

"Svi znaju igrati nogomet, ako se ne uđe s maksimalnom energijom bit će teže, ali nadamo se punom plijenu na obje utakmice", izjavio je. Otkrio je i što mu je rekao izbornik Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Popričao sam malo s izbornikom, rekao mi je da sam tu zbog rada i zalaganja u zadnje dvije-tri sezone, ali nismo pričali o tome hoću li debitirati. Čekam priliku i želim je iskoristiti na najbolji način, ali to je na izborniku da odluči", kazao je. Tema je bio i još jedan novi Vatreni, Josip Stanišić, mladi branič Bayerna.

"Tek smo se upoznali jučer na okupljanju, poslije utakmice s Bayernom nismo se baš uspjeli vidjeti i popričati. Jučer sam vidio da je odličan dečko, ne mogu reći ništa ni loše ni jako dobro jer sam tu kratko, ali na prvu se čini jako dobar dečko", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo