Frcaju optužbe u Dinamu zbog 'izdaje' u vlastitim redovima

'Ja sam kapetan i krivite mene, ali činjenica je da se neki nisu držali plana i prestali su trčati u nastavku.

20.9.2013.
9:09
VOYO logo

Dinamo je već u prvoj utakmici Europske lige uzdrmao svoje planove o proljeću u Europi jer je izgubio od Černomorca s 2:1.

Sportski direktor Modrih Zoran Mamić je nakon utakmice izjavio kako je trener Branko Ivankovićprekratko tu kako bi mu se nešto zamjerilo, a igrači su uglavnom složni u ocjeni da su prvo poluvrijeme odigrali dobro te u drugom 'nestali'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Problem je i to što se neki igrači u nastavku utakmice nisu držali plana i dogovora, što je stvorilo nezadovoljstvo u svlačionici.

"U nastavku su neki prestali trčati i to je razlog našeg pada. Tko? Ne bih htio o imenima", rekao je Sportskim novostimaZvonko Pamić, a slično je zborio i Josip Šimunić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam kapetan i krivite mene, ali činjenica je da se neki nisu držali plana i prestali su trčati u nastavku. U nogometu se brani s 11 igrača, a ne s osam i na kraju smo primili golove kako smo primili", rekao je kapetan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno su jedni od prozvanih Sammir i Fernandes, a dok su igrači tražili krivce u svlačionici Zoran Mamić je konstatirao:

"Momčad nije u optimalnom stanju. Fizički i psihološki nismo dobro pripremljeni, ali za to nije kriv Branko Ivanković jer je tek došao. Prekratko je tu da bih mu nešto zamjerio. Promijenio je sustav igre, ali imao je viziju i dobru namjeru."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo