Štimac ostao bez jednog igrača pred Srbiju!

Hrvatski reprezentativci su u srijedu odradili još jedan trening na igralištu Hitrec-Kacijan, a svi željni nekih senzacionalnih novosti ostali su uskraćeni.

20.3.2013.
19:22
VOYO logo

Nije se dogodilo ništa spektakularno. Barem u onih 15 minuta treninga koji izbornik naše reprezentacije Igor Štimac drži otvorenim. Izbornik i kapetan Darijo Srnasu pred početak treninga pokušavali zabiti gol iz mrtvog kuta. Srna je bio nešto precizniji...Nakon 15 minuta tijekom kojih su trčali, Vatreni su vjerojatno finiširali taktičke zamisli za utakmicu sa Srbijom, jer u četvrtak će imati otvoreni trening u kampu NK Zagreb u Veslačkoj.

Tada će se naši nogometaši družiti s navijačima prije treninga (početak treninga u 17 sati) i osjetiti puls nacije. Podsjetimo, utakmica godine u petak započinje u 18 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na njoj sigurno neće zaigrati Josip Radošević. Mladi nogometaš Hajduka na posudbi u Napoliju nije u Štimčevom najužem planu za ovu utakmicu, potrebniji je mladoj reprezentaciji koja će 24. travnja u Varaždinu igrati prijateljsku utakmicu protiv Švedske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo