Pokazao podršku / Mourinho poručio velikom prijatelju i kolegi: 'Ajmo obojica pobijediti u finalu'

Image
Foto: AP Images

Special One je nakon utakmice tijekom konferencije za novinare poručio svojem prijatelju i treneru Real Madrida, Carlu Ancelottiju, da pobjedi u...

6.5.2022.
13:43
AP Images
VOYO logo

Jose Mourinho otkrio je kako će svim srcem podržavati Real Madrid u finalu Lige prvaka. Podsjetimo, Real je na čudesan način okrenuo utakmicu protiv Manchester Cityja i izborio peto finale u posljednjih deset godina.

Kraljevski klub bio je uspješan u prva četiri finala, a ostaje za vidjeti hoće li klupskim vitrinama dodati i 14. naslov europskog prvaka 28. svibnja u Parizu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge je strane Roma izborila prvo finale novog UEFA-nog europskog natjecanja, Konferencijske lige. Svladali su Leicester s 2-1 u dvije utakmice i time osigurali priliku za osvajanje trofeja.

Navija za bivši klub

Special One je nakon utakmice tijekom konferencije za novinare poručio svojem prijatelju i treneru Real Madrida, Carlu Ancelottiju, da pobjedi finale protiv Liverpoola, kao što će on pobijediti u finalu Konferencijske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako mi dozvolite poruku za trenera koji je moj prijatelj, veliki Carletto, ajmo obojica pobijediti u finalu," poručio je Mou svojem kolegi i prijatelju.

Inače, Mourinho je postao prvi trener koji je izborio finala sva tri europska natjecanja; Liga prvaka, Europska liga i Konferencijska liga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo