'Vatrenog smo doveli da nam donese trofeje'

Jose Mourinho, trener Real Madrida, uopće ne sumnja da će Luka Modrić postati novi favorit navijača na stadionu Santiago Bernabeu.

7.9.2012.
16:07
VOYO logo

"Ja sam uvjeren da se Modrić na pravi način uklapa u našu momčad i da će ga navijači voljeti. Potpisali smo Modrića jer nam on može pomoći da pobjeđujemo i osvajamo trofeje. On je bio jedini igrač kojeg smo baš željeli dovesti ovoga ljeta. Na kraju smo to i učinili zbog čega sam vrlo zadovoljan", izjavio je Mourinho za As. "Modrić ima talent i taktičku disciplinu u podjednakoj mjeri. Pravi je timski igrač, uvijek igra za momčad i traži loptom suigrače. Odlično barata s loptom, to je igrač koji ima onu čaroliju u igri koju publika na Bernabeuu voli. Sretni smo što je u našoj momčadi", rekao je Mourinho.

http://www.youtube.com/embed/V7w29g4gOvA Potom je portugalski stručnjak rekao nešto više i o Brazilcu Kaki, koji nije u prvom planu kod njega, ali nije ni otpisan. "Ono što se dogodilo Kaki se i ranije događalo mnogim velikim igračima. Ponekad veliki igrači iz ovog ili onog razloga pri dolasku u novi klub ne mogu krenuti prema naprijed i još poboljšati svoju igru. Nogomet nije matematika, a igrači nisu roboti. Kaka je u naš klub stigao s fizičkim problemima, što se odrazilo na njegove igre u prvoj sezoni. U drugoj je imao operaciju i dugo je bio izvan pogona, pa se morao vraćati malo po malo. Prošle sezone je konačno odradio punu sezonu i imao je neke vrlo dobre trenutke, naročito kad je Angel Di Maria bio ozlijeđen i kad je igrao na krilu", analizirao je Mourinho. "Već sam i ranije rekao, ako je prijelazni rok gotov i Kaka je ostao s nama, to za mene nije baš nikakav problem. On zna da ovo za njega nije lagana situacija jer imamo i druge opcije, ali on je spreman prihvatiti izazov. Dobro trenira i kada ga budemo mogli koristiti, onda ćemo ga koristiti i nastojati izvući ono najbolje iz njega. Neće biti lako, ali imamo prilično malu momčad od samo 20 igrača i Kaka će dobiti svoju priliku", najavio je Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo