JOSE MOURINHO GLEDA I NE VJERUJE: / Inter za Perišića i Brozovića traži nevjerojatnu cifru

Image
Foto: PIXSELL/AFP

Strani mediji nastavljaju s napisima o Mourinhovoj zainteresiranosti za Perišića i Brozovića.

26.3.2017.
21:03
PIXSELL/AFP
VOYO logo

U nedjelju, dva dana nakon utakmice Hrvatske i Ukrajine kojoj je prisustvovao i menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho, Inter News javlja kako je klub Mourinhu izvjesio cijenu za Perišića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SENZACIJA: Jose Mourinho osobno stigao u Zagreb kako bi dogovorio transfer velike hrvatske zvijezde u United

Pa tako Talijani Perišića nude Unitedu za 60 milijuna eura (prema Transfermarktu Perišiću je cijena 25 milijuna), dok je Brozovićeva cijena, kako javljaju engleski mediji, izvješena u visini ne manjoj od 50 milijuna eura (45 milijuna funti, a prema Transfermarktu vrijedi 22 milijuna eura).

ISTINA O MOURINHOVOM DOLASKU U ZAGREB: Razlog nije Perišić! ‘Evo zašto sam došao u Hrvatsku…’

Kazao kako je u Zagreb doputovao kako bi posjetio svoje prijatelje

Iako je Mourinho kazao kako je u Zagreb doputovao kako bi posjetio svoje prijatelje Predraga Mijatovića i Davora Šukera i pogledao dvoboj, sad se ponovno nagađa kako je u Zagreb došao ipak zbog Ivana Perišića i Marcela Brozovića. Trener Manchester Uniteda, tako, navodno želi dovesti Hrvate na Old Trafford ili barem jednog od njih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Što se tiče Perišića, njegov ugovor ističe 2020, Talijani žele produžiti ugovor do 2021. godine i time mu povećati plaću, ali i klauzulu u slučaju transfera. Tamošnji mediji tvrde kako će razgovori između menadžera nogometaša uskoro krenuti.

United za Brozovića stao u red iza Tottenhama, Arsenala, Chelseaja

I dok je Perišić za sada nedostupan za ikog koji za njega ne misli inkasirati ozbiljne novce, situacija je i s Brozovićem gotovo ista. Hrvatski veznjak sve manje igra kod trenera Stefana Piolija, a žele ga brojni engleski klubovi, pa je United tek stao u red iza Tottenhama, Arsenala, Chelseaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, Inter razmišlja o prodaji nekadašnjeg igrača Dinama, ali ne za manje od 50 milijuna eura, a jedini uvjet je da ne ode u Juventus, koji ga je želio prethodnog ljeta, ali su iz Milana jasno poručili da ga ne žele prodati ljutom rivalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Je li Mourinho izgubio bitku za hrvatske reprezentativce i hoće li odustati nakon što je saznao da klub sa Giuseppe Meazze traži za njih dvojicu ukupno 110 milijuna eura, pokazat će bliska budućnost, a posebno ljetni prijelazni rok, koji bi mogao biti u znaku velike zainteresiranosti za hrvatske nogometaše. Barem za hrvatsku nogometnu javnost.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo