Messi u središtu 'skandala' nakon El Clasica

Španjolski tisak još uvijek nije arhivirao dvoboj nogometaša Reala i Barcelone u prvom polufinalu Kupa kralja (1:1), a nakon susreta je u glavnoj ulozi Lionel Messi.

1.2.2013.
15:46
VOYO logo

Mediji su posebno usredotočeni na događaje nakon utakmice kada je, navodno, najbolji svjetski nogometaš Lionel Messi na parkingu verbalno napao Realovog igrača Alvara Arbelou.

Kako je pisala Marca, Messi je Arbelou nazvao glupanom i to pred njegovom trudnom suprugom i kćerkom, te mu je uputio još nekoliko uvreda prije nego što ga je jedan od klupskih dužnosnika Barcelone odvukao u autobus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Messijev suigrač Jordi Alba, koji se nalazio u blizini tijekom tog događaja, spremno je ustvrdio:

"Nije istina da je Messi vrijeđao Arbelou ili bilo koga drugoga. Jedino je bio nervozan, to je sve."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Jose Callejon, igrač Reala, je otišao u izjavama čak i dalje, te tvrdi da je Messi vrijeđao i druge ljude Reala, a ne samo Arbelou.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Je, govorio je ružno i Karanki, našem pomoćnom treneru. Nazvao ga je Mourinhovom lutkom. Potom je krenuo s napadima na Arbelou. Sve se to događalo sat i pol nakon utakmice i zato takvo što treba osuditi. Na travnjaku, dok smo svi vrući, se svašta može reći, ali sat i pol kasnije je to nešto drugo", rekao je Callejon i dodao:

"Nisu dobri dečki uvijek dobri, kao što niti loši dečki nisu uvijek loši", opisao je Callejon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo