JOŠ JEDNA ZVIJEZDA OTIŠLA U KINU: / Dugogodišnju vjernost Chelseaju zamijenio klubom kojeg je vodio omiljeni Dinamov trener

Image
6.1.2017.
11:53
VOYO logo

Nigerijski defenzivni vezni igrač u ovoj sezoni, pod vodstvom novog trenera Antonija Contea, nije dobio priliku zaigrati ni u jednoj utakmici, što mu je olakšalo odluku o odlasku u kineski lučki grad udaljen oko 130 km od Pekinga.

"Poznato je da ove sezone nisam igrao koliko sam želio, a kako mi je 29 godina mislim da još uvijek imam dosta sezona pred sobom. Ushićen sam što se pridružujem momčadi Tianjina u doba kad je kineska liga u velikom uzletu te se veselim što ću moći pomoći razvoju kluba na terenu i izvan njega", izjavio je Mikel u pismenom priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nigerijac je u Chelsea stigao 2006. godine i s londonskim klubom osvojio Ligu prvaka, Europsku ligu, dva naslova engleskog prvaka te četiri FA kupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chelsea je pustio Mikela bez odštete, a prema izvješćima kineskih medija Nigerijac bi u Tianjinu trebao zarađivati 140.000 funta tjedno.

Mikel je već drugi stranac kojeg je Tianjin angažirao u posljednja dva dana, a dolasku Nigerijca prethodio je transfer srpskog središnjeg veznog igrača Nemanje Gudelja, dosadašnjeg člana Ajaxa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo