karizmatični nijemac / Još jedna urnebesna presica Kloppa: 'Od srpskih i hrvatskih igrača naučio sam samo psovke'

Image
Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL

Kao i uvijek, karizmatični Nijemac održao je presicu kudikamo drukčiju od standardnih na kakve smo navikli

6.11.2018.
8:56
Srdjan Ilic/PIXSELL
VOYO logo

Prošlosezonskog finalista Lige prvakaLiverpool u utorak u 4. kolu najelitnijeg europskog natjecanja očekuje dvoboj s Crvenom Zvezdom u Beogradu

Menadžer RedsaJürgen Klopp u Srbiju je stigao bez Xherdana Shaqirija, poučen situacijom koja se dogodila na SP-u u Rusiji, kad je Shaqiri, inače porijeklom s Kosova, na provokativan način proslavio pogodak protiv Srbije simbolizirajući publici albanskog orla. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klopp je stoga, znajući kako je Shaqiri nepoželjan gost u Srbiji, odlučio prekrižiti ga s popisa za narednu utakmicu.

A kao i uvijek, karizmatični Nijemac održao je presicu kudikamo drukčiju od standardnih na kakve smo navikli po pitanju nogometnih trenera. U jednom trenutku Klopp je primjetio kako je prevoditelj za beogradske medije skratio njegovu izjavu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne razumijem srpski jezik, ali čini mi se kako su moji odgovori na engleskom puno duži nego oni na srpskom jeziku. Želim da novinari koji znaju engleski prevedu sve što sam rekao, to je važno. Ne želim da me ljudi krivo shvate. Ne bude li tako koristit ću titlove u svojim izjavama", rekao je Klopp i nasmijao okupljene novinare.

"To je vrlo kompliciran jezik. Od srpskih i hrvatskih igrača naučio sam samo psovati, no sad nije ni vrijeme ni mjesto za to", dodao je Klopp. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši trener Borussije iz Dortmunda i aktualni menadžer Liverpoola poznat je po svom osebujnom karakteru. Često uz aut liniju emotivno reagira na situacije na terenu, a na njegovim presicama jednostavno nikad nije dosadno. Uostalom, uvjerite se i sami. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo