Još jedna blijeda partija: 'Vi niste Hajduk!'

Nogometaši Hajduka u 17. kolu hrvatske nogometne lige, ni krivi ni dužni pobijedili su Zadar.

4.12.2011.
20:02
VOYO logo

Hajduk je na jedvite jade došao do nova tri boda, te se na kraju jesenskog dijela prvenstva uspio približiti Dinamu na šest bodova zaostatka. Strijelac je bio Anas Sharbini koji je na taj način spasio 'kožu' Krasimira Balakova čija je momčad i danas odigrala još jednu jako blijedu utakmicu.

Naime, u 74. minuti mladi Barišić je ubacio s desne strane gdje ju je dočekao Anas koji na jedvite jade zahvatio loptu koja je prošla pored zadarskog vratara Gluića i ušla u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve prije i poslije toga bilo je ravno katastrofi, u pojedinim dijelovima utakmice bilo je smiješno gledati Hajdukovu 'kobasicu' od igre. A da nije bilo Marija Maloče, Splićani bi u startu utakmicu gubili barem s 2:0. Stoper Bijelih spasio je dva sigurna pogotka, izbio je dvije lopte s gol crte.

Imali su što vidjeti izaslanici Kaiserslauterna, koji su spremni za Maloču izdvojiti 1,2 milijuna eura, a pratili su i mladog Radoševića. Zadar je totalno razbio Hajduk u početku utakmicu i Krasimir Balakov može slobodno upaliti svijeću za pobjedu koju nije zaslužio. Vjerojatno je najsretniji čovjek na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je najteža, najslađa i najvažnija pobjeda otkako sam u Hajduku. Ostavili smo naše protivnike za pet bodova, Dinamu smo došli na šest bodova. Važno je za igrače da smo se približili Dinamu", rekao je Balakov i nadodao:

"Anas je za mene igrač utakmice, u izostanku Andrića, vodio je momčad. Bila je teška utakmica, imali smo loših i dobrih faza", istaknuo je Bugarin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi napomenuti kako je Torcida na kraju utakmice uz salve zvižduka ispratila hajdukovce porukom: "Vi niste Hajduk!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo