JOŠ JEDAN VELIKAN UKLJUČIO SE U BORBU ZA RAKITIĆA: / 'Hrvat će biti najtraženiji igrač ovog ljeta'

Image
Foto: AFP

Kako stvari stoje veznjak će moći birati gdje će nastaviti karijeru odluči li napustiti Camp Nou

15.2.2019.
12:29
AFP
VOYO logo

Odbijanje Barcelone da potpiše novi ugovor s hrvatskim reprezentativcem Ivanom Rakitićem upalilo je alarm kod brojnih velikana. O tome je ponešto više u petak objavio katalonski Sport.

"Barcin veznjak Ivan Rakitić mogao bi na ljeto postati jedno od najvećih imena na tržištu", pišu i napominju kako je Vatreni izrazio želju za ostankom na Camp Nou, ali i da želi poboljšani ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Engleska ili Italija

"U međuvremenu, postao je jedna od najpoželjnijih osoba na kontinentu jer se za njega zanimaju brojni klubovi iz Premier lige i Serie A. Prije par dana objavljeno je da ga želi Chelsea, dok je početkom tjedna procurilo i da se našao na popisu Manchester Uniteda, a ovog petka u Italiji se puno priča o njemu", ističe Sport.

Image
Foto: AFP

Barcelona's Croatian midfielder Ivan Rakitic reacts after scoring during the Spanish league football match FC Barcelona against Sevilla FC at the Camp Nou stadium in Barcelona on October 20, 2018. (Photo by LLUIS GENE / AFP)

Potom ističu kako brojni mediji pišu o velikom interesu Intera, dok neki navode da će ga u svoje redove pokušati dovesti Juventus i Milan. Zanimanje ovih klubova uz PSG od ranije je poznat, dok je novo ime upravo posljednje spomenuto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo