JOŠ JEDAN VATRENI U REDOVIMA VELIKANA? / 'Opet ga žele i raspituju se za njega'

Image

Priča oko prelaska hrvatskog reprezentativca Milana Badelja na San Siro utihnula je posljednjih nekoliko mjeseci.

11.5.2017.
20:51
VOYO logo

Nakon što se tijekom zime, ali i prošlog ljeta, intenzivno spekuliralo oko prelaska hrvatskog reprezentativaca iz Fiorentine u Milano, priča je naglo utihnula. Razlog je sasvim sigerno promjena u vlasničkoj strukturi posrnulog velikana. Ailvio Berlusconi napustio je klubu poslije 30-godišnje vladavine, a preuzeo ga je kineski konzorcij na čelu s Yonhong Lijem i Han Lijem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Do sada nismo primili poziv od predstavnika Milana. Možda novo vodstvo nije zainteresirano za njega. U prošlosti se pojavila velika prilika, ali sada su vrata otvorena i drugim klubovima”, kazao je prije desetak dana Badeljev menadžer Dejan Joksimović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, u četvrtak se pojavila informacija koja opet spaja ove dvije strane.

Ako je vjerovati poznatom talijanskom stručnjaku za transfere Gainluci Dia Marziju, Milan je obnovio interes za hrvatskog veznjaka te se raspituju za njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da je Milan u dobroj poziciji govori činjenica da mu sljedećeg ljeta istječe ugovor, a Joksimović je u nekoliko navrata ponovio da ga neće produžiti. Vjeruje se da će ga Viole za njega tražiti između 12 i 15 milijuna eura što ne bi treba predstavljati prevelik problem bogatim Kinezima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Badelj je, inače, prošlog vikenda ozlijedio bedro te propustiti utakmcu s Lazijem ove subote, a upitan je i za susret s Napolijem vikend iza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo