Dno dna: Teško bolesnog nogometaša potjerali iz kluba!?

Jonas Gutierrez je argentinski nogometaš koji se uspješno oporavio nakon operacije raka testisa. Planirao je nastaviti karijeru u svom klubu - Newcastleu, ali dočekalo ga je neugodno iznenađenje.

26.9.2014.
19:37
VOYO logo

Kratko i jasno su mu poručili da na njega ne računaju i neka si pronađe novi klub. Naravno, Argentinac se tome nije nadao, pogotovo na kraju noćne more koja je trajala više od godinu dana. Tek nakon jednog prekršaja na utakmici protiv Arsenala u proljeće 2013. godine je završio kod doktora, te se otkrilo kako ima rak. U jesen 2013. je operiran, a Jonasov oporavak je došao do kraja.

"To je teško prihvatiti, u klubu sam već pet godina. Ne želim suditi, da li su oni dobri ili ne, ali mogu reći da me to jako povrijedilo. Boli me jer su nakon operacije poručili da si nađem novi klub", rekao je 31-godišnji nogometaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sretan sam zbog podrške navijača Newcastlea, kao i Veleza i Almagra. Zahvalan sam i svim ljudima koji su poslali poruke ohrabrenja. Sve mi to daje dodatnu snagu da ne odustanem", rekao je nogometaš kojeg obožava Diego Maradona. Dok je bio izbornik Argentine, on je rekao kako njegova početna postava jest 'Messi, Mascherano, Gutierrez i još osmorica.'

Iz Newcastlea nisu komentirali navode koje su objavili britanski mediji, ali priča djeluje grozno. Kao da je nogometaš komad namještaja kojeg koristiš par godina i odbaciš. Što je još tužnije, odbacili su ga kad se našao u teškoj životnoj situaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo