JESU LI U DINAMU SVJESNI S KIM BI MOGLI IGRATI? / 'Modre' u nokaut fazi Europa lige čeka sama elita i - Crvena zvezda

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Sada kada je Dinamo osigurao proljeće u Europi valja se zapitati s kim bi na koncu mogli igrati u nokaut-fazi

3.12.2020.
22:23
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Dinama osigurali su "europsko proljeće" nakon što su u susretu 5. kola K skupine Europske lige u Rotterdamu pobijedili Feyenoord sa 2-0 i kolo prije kraja natjecanja po skupinama potvrdili prvo mjesto.

Strijelci za Dinamo bili su Bruno Petković iz kaznenog udarca u petoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena i Lovro Majer u 52. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je u Rotterdam doputovao kao jedini klub u Europskoj ligi koji ove sezone nije primio pogodak. U prva četiri kola "modri" su dohvatili osam bodova uz razliku pogodaka 4-0, a mrežu su uspjeli sačuvati i u Nizozemskoj pa nakon 350 minuta igre hrvatski prvak ima 6-0 razliku pogodaka i 11 bodova.

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

03.12.2020., Rotterdam - Stadion De Kuip, utakmica 5. kola UEFA Europske lige, Feyenoord - Dinamo. Bruno Petkovic Photo: Igor Soban/PIXSELL

Može i sa Zvezdom

Sada kada je Dinamo osigurao proljeće u Europi valja se zapitati s kim bi na koncu mogli igrati u nokaut-fazi. U završnicu ulaze kao vodeća momčad skupine, a na proljeće ih čekaju neka velika imena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od potencijalnih protivnika tu su Slavija Prag, Bayer Leverkusen, bečki Rapid, Young Boysi i Molde. Zatim, Benfica ili Glasgow Rangers, PSV ili PAOK, a Dinamo može završiti i s bilo kim od trojca iz Rijekine skupine Sociedadom, Alkmaarom i Napolijem. Može i s Leicesterom i Bragom, kao i s Milanom ili Lilleom.

Iz pretposljednje skupine mogu još uvijek proći sve ekipe, a iz zadnje skupine tu je Crvena zvezda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo