ŠTO JE TO, FORA NEKA? / Jesu li ovi Katalonci pri sebi? U Dinamu će podivljati kada vide koliko Barcelona nudi Nijemcima za Danija Olma

Image
Foto: Profimedia

Barcelona je koncem ljetnog prijelaznog roka nudila oko 75 milijuna eura za svog nekadašnjeg juniora, Danija Olma

22.12.2021.
12:52
Profimedia
VOYO logo

Ako je za vjerovati napisima katalonskog El Nacionala, Barcelona je spremila novu ponudu za španjolskog reprezentativca i bivšeg igrača Dinama, Danija Olma, ali znatno drugačiju od one koju su nudili ljetos.

Barcelona je koncem ljetnog prijelaznog roka nudila oko 75 milijuna eura za svog nekadašnjeg juniora, Danija Olma, što je Leipzig glatko odbio, ali sada pak pripremaju ponudu od, pazite sada, 30 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Leipzig je Olma doveo za 22 milijuna eura prošle zime iz Dinama, a ovoga ljeta odbili su basnoslovnu ponudu, koju su, izgleda, trebali prihvatiti. Naime, Olmo je trenutno u vrlo lošem stanju, odradio je veoma napornu sezonu, istrošio se, gotovo da nije imao predaha, a sve je to uzelo danak i sada muku muči s ozljedama i padom forme, ali ujedno i padom cijene.

Image
Foto: Profimedia

Dinamu jako malo novca

El Nacional tvrdi kako Barcelona smatra da je Olmo u ovakvom stanju vrijedan tek 30 milijuna eura i to će biti njihova ponuda, a ako je Leipzig prihvati, a nekako mislimo da ipak neće, u Dinamu će poludjeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Dinamo ima velik postotak od sljedeće prodaje, odnosno, Modrima pripada 20 posto od razlike između Olmova transfera iz Dinama u Leipzig te Leipziga u Dinamo, odnosno u ovom slučaju ako Nijemci prihvate ponudu Barcelone, 20 posto od osam milijuna eura, što iznosi svega 1.6 milijuna eura.

Nešto bolja opcija za Olma, a samim time i za Dinamo je transfer u Manchester United. Novi menadžer Ralf Rangnick želi Olma u svojoj momčadi, ali oni nisu sitničavi kao Katalonci i ta bi ponuda trebala biti znatno izdašnija i samim time povoljnija za Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo