TISUĆE HRVATA PRESUDILO / Jeste li za Ligu nacija? Dobili smo rezultate ankete Net.hr-a

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Rezultati ankete Net.hr-a

13.6.2022.
16:16
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Prije dva dana u anketi Net.hr.a pitali smo vas, dragi naši čitatelji, jednostavno pitanje: Jeste li za Ligu nacija? Pitanje je imalo dva ponuđena odgovora: Da, dobra je to stvar za uigravanje i isprobavanje i ne, Liga nacija nije potrebna.

Image
ANKETA NET.HR-A /

Jeste li za Ligu nacija?

Image
ANKETA NET.HR-A /

Jeste li za Ligu nacija?

61% je da Liga nacija nije potrebna

U anketi koja je započela 11. lipnja 2022. u 17.12, a trajala do 13. lipnja u 16.16, sudjelovalo je 3996 čitatelja, a čak vas 61% glasalo je da Liga nacija nije potrebna. ostatak od 39% izjasnilo se za opciju da.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

69% glasalo je da Liga nacija nije potrebna.

Podsjetimo, u ovom reprezentativnom ciklusu, odmah nakon završetka naporne sezone, igrači su morali obući dres reprezentacije i uskočiti u pakleni ritam od 4 utakmice u 10 dana, između ostalog protiv Francuza dva puta, Danaca u gostima i prije 10 dana u Osijeku protiv Austrije.

Izloženi umoru i ozljedama

Igrači izloženi umoru nakon naporne sezone, a samim time i ozljedama. Stvarno je u pravu izbornik, legitimno se postavlja pitanje je li Liga nacija u ovom vrijeme i u ovakvom rasporedu potrebna, ima li smisla?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić u četvrtak je u Kopenhagenu, uoči susreta 3. kola Lige nacija između Danske iVatrenih na Parkenu (0-1), na pressici kritizirao Ligu nacija.

'Liga nacija mi ne leži'

"Rekao sam i prije da se ne ponavljam da mi Liga nacija ne leži i ujutro bih je otkazao, ali što je, tu je. Nije korektno i humano da se igraju četiri utakmice u deset dana, da ovoliko putujemo i da dečki nemaju odmora. Moramo paziti koga staviti sutra, moramo ganjati rezultat i bodove, ali tako je svima, ne možemo se žaliti, već izvući maksimalno iz ovoga", kazao je Zlatko Dalić i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jedva čekam da prođu ove dvije utakmice i da drugačije to gledamo, možda je bilo bolje da se igralo 3+3, nego da to zbijemo u malo. Nemam se pravo žaliti niti me tko pita oko toga".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo