ODLIČNO RASPOLOŽENI / Jeličić: 'Očekivao sam više od Hajduka' ; Navijači Gorice: 'Otišli bili tići pokisla perja. Dođite nam opet'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Infarktna završnica u Velikoj Gorici nikog nije ostavila ravnodušnim

18.9.2023.
8:48
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Hajduka vodili su do 87. minute kod Gorice 1-0 u susretu osmog kola HNL-a, no dvoboj je završio pobjedom Velikogoričana 2-1 (0-0).

Image
ZANIMLJIV POTEZ /

Hajduk je izgubio drugu prvenstvenu utakmicu u nizu: Jeste li primijetili što je Torcida napravila nakon dvoboja?

Image
ZANIMLJIV POTEZ /

Hajduk je izgubio drugu prvenstvenu utakmicu u nizu: Jeste li primijetili što je Torcida napravila nakon dvoboja?

U 62. minuti Zvonimir Šarlija doveo je Splićane u vodstvo i Hajduk je sve do 87. minute imao tri boda u džepu. No, prvo je Gorica izjednačila pogotkom Dine Štigleca, dok se potpuni preokret dogodio u 92. minuti kada je Ante Matej Jurić pogodio za 2-1 domaćeg sastava. Bijelima nije pomogao ni povratak trenera Ivana Leke koji je nakon poraza bio vidno razočaran, dok je Dinko Jeličić s druge strane itekako imao razloga za zadovoljstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Očekivao sam da će se Hajduk više nametnuti, ali kontrolirali smo njihovu igru, analizirali smo kako ulaze u šanse. Spasio nas je i naš igrač i golman, no, iz igre nam nisu to napravili, nego zahvaljujući našim greškama. Da, mislio sam da ćemo morati napraviti više da spriječimo Hajduk u šansama."

Pobjeda nad Hajdukom nije jedini veliki rezultat ove momčadi, još početkom sezone uzeli su bod Dinamu na Maksimiru. Ambicije zato i rastu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad bi sad završilo, mi bismo bili u Europi. To je duga utrka, maraton, ali kad sam došao rekao sam da je cilj da se stabiiziramo, da budemo sigurni. Ja pred sebe stavljam ambicije, vrebat ćemo priliku, ako uspijemo uhvatiti Europu, dapače. Ali, nećemo to nametati kao imperativ."

Navijači oduševljeni

''Dajte Hajduk da se igramo'', orilo se s domaće tribine u Velikoj Gorici, kibici domaće momčadi bili su odlično raspoloženi, dok je onaj dio Hajdukovih navijača u tišini i nevjerici napuštao stadion.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na društvenim mrežama nije nedostajalo reakcija i šale na račun splitske momčadi: ''Otišli bili tići pokisla perja. Dođite nam opet'', ''Pojeli su fritulu u Gorici!!'', ''Bravo, bravo zasluženo, borbeno i s mu*ima, a ovim umišljenicima sretan put.''

Jedan navijač čak se našalio i na račun igrača svog kluba: ''Je li Maloči žao?'', aludirajući na to da je stoper Gorice ikona Hajduka i nekadašnji kapetan tog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osmo kolo HNL-a u potpunosti je proteklo u znaku domaćina, na svih pet utakmica slavila je domaća momčad.

Gorica u idućem kolu gostuje kod Istre 1961, a Hajduk na Poljudu dočekuje Lokomotivu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BKFC 50 iz Denvera ekskluzivno gledajte 23. rujna na streaming platformi Voyo.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo