JELIČIĆ O NAPADAČU RUDEŠA KOJI JE BIO NUĐEN RIJECI: / 'On bi bio koristan svim našim prvoligašima, njihova stvar što ga nisu doveli'

Image
Foto: Screenshot/HTV

"Dinamo ima kadrovske probleme, Jurčeviću nije bilo lako, a i lošiji travnjak od onog u Vinkovcima dugo nisam vidio", rekao je Jeličić

16.4.2018.
22:17
Screenshot/HTV
VOYO logo

BEUSAN KOMENTIRAO SUĐENJE RIJECI I HAJDUKU: Suci su proteklog vikenda odradili dobar posao uz tek jednu grešku

Image
BEUSAN KOMENTIRAO SUĐENJE RIJECI I HAJDUKU: /

Suci su proteklog vikenda odradili dobar posao uz tek jednu grešku

Image
BEUSAN KOMENTIRAO SUĐENJE RIJECI I HAJDUKU: /

Suci su proteklog vikenda odradili dobar posao uz tek jednu grešku

U emisiji Stadion Joško Jeličić je stalan gost te je tako i ovog tjedna komentirao proteklo kolo HNL-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Budimir je otkriće

U senzacionalnu pobjedu Rudeša nad Rijekom (4-2) Mario Budimir ugradio je čak dva gola te se pokazuje kao jedan od ključnih igrača zagrebačke momčadi:

"On je posebna priča, a još nevjerojatnije njegov uspjeh zvuči ako znamo da je godinu i pol bio izvan nogometa. On i Kamenar su participirali u svim golovima Rudeša. Budimir je otkriće i jedini je problem što ima 32 godine, ali bio bi koristan svim našim prvoligašima, mogao bi im pomoći", rekao je za Budimira Jeličić i komentirao činjenicu da je ovaj 32-godišnji napadač bio nuđen Rijeci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On nije igrao prvih osam kola... To je sve stvar odluke onih koji su ga mogli dovesti. On bi dobro došao svim našim prvoligašima, posebno u završnicama igre."

'Od dolaska Kopića Hajduk igra kvalitetnije'

Potom se osvrnuo na pobjedu Dinama:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dinamo ima kadrovske probleme, Jurčeviću nije bilo lako, a i lošiji travnjak od onog u Vinkovcima dugo nisam vidio. Tu je nemoguće napraviti dva dodavanja. Soudani je posebna kvaliteta, vrhunski je zabio škaricama, kao na treningu, ali nedopustiva je pogreška Cibalije kod prvog gola kada ga nitko nije čuvao i čak je sedam igrača gledalo loptu dok je Soudani bio sam."

Na koncu, komentar Hajdukove pobjede kod Intera od 3-0:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Od dolaska Kopića Hajduk igra sve kvalitetnije, njemu protivnici, za razliku od prethodnika, ne stvaraju probleme iz tranzicije. Hajduk nema kvalitetu kao što je Soudani, ali Hajduk zna igrati atraktivno. Igraju pozicijsku igru, organiziranje kreće od samog Letice. Na jednoj strani imaju kvalitetnog Adama, ali do Juranovića se pokušava probiti kroz sredinu."

Gabrijel Boban zaigrao je za Osijek nakon tragične smrti brata Brune, a Jeličić u njemu vidi vođa Zekićeve družine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo