Sve pršti od pohvala: 'Ovaj je Hrvat dokazao da je klasa!'

'Nikica Jelavić imao je dva pokušaja i zabio dva gola. Ovaj je Hrvat dokazao da je klasan strijelac', piše ugledni nogometni portal Goal.com u osvrtu na pojedinačni učinak igrača u ogledu 35.

22.4.2012.
20:39
VOYO logo

Utakmica na Old Traffordu završila je s iznenađujućih 4:4, iako je United do 83. minute vodio s 4:2. Jelavić je u 33. minuti lijepim pogotkom glavom doveo Toffeese u vodstvo 1:0, a u 83. minuti zabio je drugi gol na utakmici iz poluvoleja za smanjenje na 4:3, da bi dvije minute kasnije Pienaar postavio konačnih 4:4.

Goal.com je hrvatskog reprezentativnog napadača ocijenio s odličnih 7.5, što je druga najbolja ocjena na utakmici. Bolje je prošao samo Belgijanac Marouane Fellaini, autor jednog pogotka za momčad iz Liverpoola, koji je ocijenjen s osmicom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nikica Jelavić imao je dva pokušaja i zabio dva gola. Ovaj je Hrvat dokazao da je klasan strijelac!", piše spomenuti portal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U domaćem sastavu su dvostruki strijelac Wayne Rooney i Danny Welbeck, koji je zabio jedan gol, ocijenjeni sa 7.5, poput Jelavića.

"Moji su igrači pokazali veliku predstavu. Bili su briljantni. Pokazali su da žele pobijediti na Old Traffordu. Često nas kritiziraju jer ne možemo pobijediti Manchester United na njihovom stadionu, ali malo tko to može napraviti. Priznajem da sam kod njihovog vodstva 4:2 pomislio da je gotovo, ali smo se vratili na pravi način. Pienaarov gol je stvarno bio vrlo lijep", komentirao je menadžer gostiju Davis Moyes.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo