Jednim krivim odgovorom izazvao kaos!

17.5.2011.
12:31
VOYO logo

Trebalo je to biti ugodno druženje članova i ljubitelja West Hama na kraju tužne sezone u kojoj su ispali u niži rang, a tako je i završilo - tužno, s puno policije.

Večera u Grosvenor Hotelu, za koju se ulaz plaćao 275 funti (315 eura), počela je ugodno, a krenula je nizbrdo nakon što je navijač prišao stolu za kojim je sjedio Ba te zatražio autogram.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Žao mi je, preumoran sam", ispalio je Ba te izazvao erupciju bijesa:

"Plaćam 60 tisuća funti godišnje za ložu u ovom je***** klubu, ne idem nikamo dok ne dobijem autogram", grmio je navijač koji je prema njemu sasuo bujicu rasističkih uvreda, preokrenuo stol te krenuo i u fizički obračun s igračem, na što je 'pola dvorane' ustalo i pokušavalo smiriti situaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaćin i voditelj zabave Ben Shepard je s pozornice pokušavao smiriti kaos duhovitom sugestijom da "gosti sjednu na stolice, a ne bacaju ih", dok su vlasnici kluba David Gold i David Sullivan ostali u šoku.

Jedan je navijač kung-fu potezom razbio skupocjenu vazu dok su igrači bježali iz hotela na sporedne izlaze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zašto se ovo moralo dogoditi nakon svega što smo prošli?", izjavio je Gold dok je policija skupljala izjave očevidaca po hotelu, a West Hamov pripadnik osiguranja poručio:

"Znamo točno tko je radio nerede. Neće se samo tako izvući".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo