JEDNA OD NAJGORIH NOĆNIH MORA: / Zvijezda PSG-a usred utakmice doznala da mu provalnici drže obitelj kao taoce

Image

Francuski mediji pišu kako su prizori u kući argentinskog nogometaša, za vrijeme pljačke, bili veoma nasilni i traumatični

15.3.2021.
9:08
VOYO logo

Argentniski nogometaš i zvijezda PSG-a, Angel Di Maria, doznao je usred utakmice između svog kluba i Nantesa kako mu obitelj proživljava kod kuće jednu od najgorih noćnih mora. Naime, u trenucima kada je izlazio iz igre, trener Mauricio Pochettino mu je saopćio kako su u njegov dom ušli provalnici i kako u tim trenucima drže njegovu obitelj kao taoce.

Trener je za tu neugodnu vijest doznao netom nakon što je počelo drugo poluvrijeme jer mu je sportski direktor Leonardo tek tada to priopćio, a Pochettino je odmah reagirao i izvadio Di Mariju iz igre te mu na putu do svlačionice objasnio što se događa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuski mediji pišu kako su prizori u kući argentinskog nogometaša, za vrijeme pljačke, bili veoma nasilni i traumatični, ali da na svu sreću nitko na kraju nitko nije ozlijeđen.

Image
Foto: Profimedia

Paris Saint-Germain's Argentine midfielder Angel Di Maria reacts during the UEFA Champions League Group H football match RB Leipzig v Paris Saint-Germain in Leipzig, eastern Germany on November 4, 2020.,Image: 567439755, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Zanimljivo, istovremeno je provaljeno i u kuću Marquinhosovih roditelja, a u proteklih godinu dana žrtve provala bili su i Thiago Silva, Chupo Moting i Serigo Rico.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PSG je na kraju izgubio utakmicu, a trener Pochettino je nakon utakmice rekao kako bi baš taj traumatičan događaj mogao biti razlog poraza.

"Nije izgovor, ali objašnjava pad energije mojih igrača. Razgovarali smo s njima nakon utakmice, no ne o nogometu. Za to će biti vremena u ponedjeljak", izjavio je nakon utakmice Pochettino.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo