JEDAN VELIKI KLUB JOŠ NIJE ODUSTAO OD MANDŽUKIĆA: / 'Crno-bijeli će ga pokušati dovesti u sljedećem prijelaznom roku''

Image
Foto: Profimedia

Otkad je postao slobodan igrač nakon raskida ugovora sa svojim bivšim klubom, katarskim Al-Duhailom, Mario Mandžukić je na meti mnogih klubova

3.11.2020.
10:26
Profimedia
VOYO logo

Iako već dosta dugo ne igra nogomet na velikoj sceni te se oprostio od reprezentacije, Mario Mandžukić još je uvijek jedan od najomiljenijih hrvatskih nogometaša i svaka informacija, makar i neprovjerena, o njegovu povratku nogometu pratila se s velikim zanimanjem.

Trenutno je slobodan igrač, a do kraja prijelaznog roka nije uspio ni s kim potpisati novi ugovor. Pisalo se i govorilo svašta. Krenulo je sve već u ožujku kad su turski mediji počeli pisati kako je na meti tri najveća turska kluba. Bešiktaš se pozivao na Domagoja Vidu, a Galatasaray i Fenerbahče također su bili u kombinacijama za njegovo dovođenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, prema posljednjim informacijama, Bešiktaš još uvijek nije odustao od dovođenja hrvatskog napadača. Turski portal Aksam Spor navodi kako je Bešiktaš još uvijek zainteresiran za Mandžukića te da će ga pokušati dovesti u sljedećem prijelaznom roku.

"Bešiktaš prati situaciju oko 34-godišnjeg napadača. Čelnici crno-bijelog kluba ponovo će pokušati dovesti Mandžukića u sljedećem prijelaznom roku ako on do siječnja ne pronađe novi klub“, stoji u tekstu navedenog portala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Jordan Pickford of England makes a save from Mario MandZukic of Croatia. Croatia v England, Semi Final, 2018 FIFA World Cup football match, Luzhniki Stadium, Moscow, Russia - 11 Jul 2018,Image: 377560263, License: Rights-managed, Restrictions: Editorial Use Only, Model Release: no

JE LI OVO KRAJ ZA MARIJA MANDŽUKIĆA? Dugo već nema klub, no jedna dosad skrivena činjenica zaista objašnjava situaciju

Image
JE LI OVO KRAJ ZA MARIJA MANDŽUKIĆA? /

Dugo već nema klub, no jedna dosad skrivena činjenica zaista objašnjava situaciju

Image
JE LI OVO KRAJ ZA MARIJA MANDŽUKIĆA? /

Dugo već nema klub, no jedna dosad skrivena činjenica zaista objašnjava situaciju

Nije se uspio dogovoriti

Otkad je postao slobodan igrač nakon raskida ugovora sa svojim bivšim klubom, katarskim Al-Duhailom, Mario Mandžukić je na meti mnogih klubova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mandžukića se povezivalo sa svom silom klubova. Najprije iz Turske, zatim su se i Talijani zainteresirali, da bi sve završilo na Manchester Unitedu i još ponekim europskim velikanima. Prema pisanju mnogih medija, Mandžukić je najbliže dogovoru bio s ruskim Lokomotivom, no i to je propalo.

Tijekom karijere Mandžukić je, osim za Al-Duhail i Juventus, igrao i za Atletico Madrid, Bayern, Wolfsburg, Dinamo, Zagreb i Marsoniju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mandžukić se nakon osvojenog srebra na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. oprostio od hrvatske reprezentacije, a u dresu Vatrenih skupio je 89 nastupa i postigao 33 gola.

Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo