STRAŠNE VIJESTI / Jedan od najvećih nogometnih talenata u Europi prekinuo karijeru sa samo 19 godina: 'Odavno ga nisam čuo...'

Image
Foto: Profimedia

Juventus je mladog Nizozemca vrijednog 10 milijuna eura, proslijedio na posudbu u Sampdoriju

11.11.2021.
18:54
Profimedia
VOYO logo

Jedan od najvećih nogometnih talenata u Europi, 19-godišnji Nizozemac Mohamed Ihattaren, odlučio je završiti karijeru. Mladi i perspektivni Ihattaren potpisao je za Juventus ovoga ljeta za svega dva milijuna eura iz PSV-a, ali nije uspio odigrati niti minute za svoj novi klub.

Juventus je mladog Nizozemca vrijednog 10 milijuna eura, proslijedio na posudbu u Sampdoriju, a kako je došao nespreman i imao je nekih ozljeda, dugo je čekao na priliku u Sampdoriji, a taman kada ju je trebao dobiti, Ihattaren je - nestao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U oba kluba, navodno, prema napisima talijanskih medija, pojma nemaju što je s Ihattarenom i gdje se nalazi, a poznato je jedino da mladić boluje od teške depresije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Odavno ga nisam čuo'

Sada je pak njegov agent, Mino Raiola, otkrio za nizozemske medije kako će njegov klijent vrlo vjerojatno završiti karijeru jer su već o tome i pričali.

"O njemu neću ništa loše reći. Ako mu treba moja pomoć, uvijek ću biti tu za njega. Problem je što odavno nisam čuo ništa od njega. Naš zadnji razgovor je bio na temu njegovog prekida karijere", potvrdio je Raiola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ihattaren, koji je porijeklom Marokanac, prije dvije godine doživio je veliku tragediju, umro mu je otac, a ostavio je za sobom još petero djece.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo