JEDAN OD NAJOZBILJNIJIH KANDIDATA ZA PREUZIMANJE DINAMA: / 'Zovu me novinari i svima kažem isto...'

Image

Hrvatski stručnjak Nikola Jurčević komentirao je medijske natpise

11.3.2018.
12:29
VOYO logo

Dan nakon otkaza Marija Cvitanovića koji je napustio klupu Dinama nakon prve povijesne pobjede Lokomotive protiv Dinama u Prvoj HNL ne prestaju špekulacije oko novog trenera.

TKO ĆE NASLIJEDITI CVITANOVIĆA? Dvojica su kandidata u igri, ali miljenik Joška Jeličića zaslužuje priliku više nego itko

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Čestitao bih Lokomotivi na pobjedi, na dobro odrađenoj partiji i rekao bih da je ovo, ne u mojoj trenerskoj ili igračkoj karijeri, nego u cijelom mom životu – najmučniji dan", rekao je sinoć Cvitanović, a danas se u medijima vrte imena trenera koji bi mogli sjesti na klupu Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uopće ne želim razgovarati na tu temu"

Jedan od najozbiljnijih kandidata je Nikola Jurčevića, koji je bio dugogodišnji pomoćnik Slavenu Biliću. Već je vodio Dinamo, kad je prije 15 godina osvojio Kup i Superkup.

"Zovu me novinari i svima kažem isto, uopće ne želim razgovarati na tu temu. Čemu komentirati nešto što su samo nagađanja i špekulacije", rekao je Jurčević za Večernji list kojeg još nitko iz kluba nije kontaktirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz Jurčevića spominju se još Igor Jovićević, ali i Ante Čačić, Goran Tomić i Igor Pamić. Odluka zagrebačkog kluba očekuje se početkom nadolazećeg tjedna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo