JEDAN OD NAJBOLJIH NAPADAČA SVIJETA STIŽE U BARCELONU: / 'Pristat će i na manju plaću, samo da može igrati s Messijem'

Image

Smatra se da bi mogao pomoči Barceloni koja u vrhu napada nema najbolja rješenja.

6.5.2021.
18:14
VOYO logo

Argentinski napadač Sergio Aguero (32) trebao bi se sljedeće sezone pridružiti Barceloni. Informacija je to o kojoj se već dugo piše u stranim medijima, a izgleda da se po pitanju tog transfera napravio i korak više.

Kako je putem svog Twittera izvijestio stručnjak za transfere Fabrizio Romano, Aguero je navodno spreman pristati i na smanjenu plaću samo kako bi igrao s Messijem u momčadi. No još uvijek nije postignut dogovor između Aguera i Barcelone, a također je u kombinacijama i nizozemski napadač Memphis Depay, miljenik trenera Ronalda Koemana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Legenda Cityja

Aguero će ovog ljeta postati slobodan igrač, a teško je da će ga City htjeti zadržati. Guardiola je ove sezone bio primoran igrati često bez napadača jer je Aguero često bio ozlijeđen. Argentinac je zabio samo četiri pogotka, no to ne znači da još uvijek nije jedan od najboljih špica na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U City je Aguero stigao prije 10 godina iz Atletico Madrida, a u redovima građana proveo je svoje najbolje nogometne godine. Smatra se da bi mogao pomoči Barceloni koja u vrhu napada nema najbolja rješenja. Griezmann se muči otkad je stigao u Barcu, dok je Braithwaite jednostavno kvalitetom za klasu ispod onog što Barcelona traži u ovom trenutku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo