JEDAN OD NAJBOLJIH NAPADAČA NA SVIJETU NIJE MOGAO DOĆI SEBI NAKON UTAKMICE SA SRBIMA: / 'Ne želim sad psovati...'

Image
Foto: Profimedia

Podsjetimo, Srbi su uoči ove utakmice puno pričali o Haalandu koji je u odličnoj formi. Njihov izbornik Ljubiša Tumbaković rekao je da 'vjeruje u Boga i da će mu On pomoći da ukroti Haalanda'

9.10.2020.
9:02
Profimedia
VOYO logo

Posljednji, treći protivnik hrvatske nogometne reprezentacije u skupini D Europskog prvenstva idućeg ljeta bit će Srbija ili Škotska.

Tko će biti suparnik "Vatrenih" 22. lipnja 2021. na Hampden Parku u Glasgowu u 3. kolu skupine D EURO-a doznat ćemo 12. studenog kada će Srbija i Škotska odmjeriti snage u Beogradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srbija je u polufinalu play-offa u Oslu nakon produžetaka pobijedila Norvešku sa 2-1, dok je Škotska nakon izvođenja jedanaesteraca pobijedila Izrael sa 5:3 poslije 0:0 nakon 120 minuta igre.

Srbija je daleko lakše mogla do slavlja u Oslu. Gosti su dominirali veći dio susreta, imali su niz sjajnih prilika, no susret je razriješen tek nakon produžetaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Junak gostujuće pobjede bio dvostruki strijelac Sergej Milinković-Savić (82', 102'), dok je za domaćine zabio Mathais Normann (88').

Image
SRBI NAPRAVILI VELIK KORAK PREMA OKRŠAJU S HRVATSKOM: /

Vatreni doznali dva potencijalna protivnika na Europskom prvenstvu

Image
SRBI NAPRAVILI VELIK KORAK PREMA OKRŠAJU S HRVATSKOM: /

Vatreni doznali dva potencijalna protivnika na Europskom prvenstvu

'Ovo je jako loše'

Nakon susreta oglasio se vidno uznemireni napadač Norveške Erling Braut Haaland koji se protiv Srbije nije naigrao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imali smo fantastičnu priliku da se plasiramo na Europsko prvenstvo, ali jednostavno nismo bili dovoljno dobri. Ne želim psovati, ali ovo je jako loše! Nadam se da ćemo ipak uspjeti otići na neko veliko natjecanje u budućnosti", rekao je Haaland nakon utakmice.

Podsjetimo, Srbi su uoči ove utakmice puno pričali o Haalandu koji je u odličnoj formi. Njihov izbornik Ljubiša Tumbaković rekao je da "vjeruje u Boga i da će mu On pomoći da ukroti Haalanda". Nakon utakmice oglasio se i sam Tumbaković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za ovu utakmicu smo se spremali posljednjih sedam mjeseci. Sve je djelovalo da će biti lakše i kvalitetnije. Možda bi bilo bolje da smo završili u regularnom dijelu, ali i ovako je slatko. Stvarno smo puno truda uložili, kada je u pitanju skautiranje Norveške, način igre, promijenili smo i sustav. Sve to se događa u kratkom periodu. Borim se za to da budemo prepoznatljivi, da imamo disciplinu, borbenost, želju, htijenje... Ostvarili smo cilj i sada čekamo studeni. Igrat ćemo kod nas i pokušati ostvariti ono što nam je generalni cilj ove godine", rekao je srpski izbornik.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo