NEOČEKIVANI PROBLEM / Je li uistinu sve tako bajno u Realu kao što tvrdi Ancelotti? 'Modrić je ljut, odbio milijune, a ne igra'

Image
Foto: Profimedia

Nitko nije navikao gledati legendu Reala u takvoj poziciji, status kapetana Vatrenih stalna je tema u Španjolskoj.

6.10.2023.
19:46
Profimedia
VOYO logo

Luka Modrić vratio se na teren protiv Napolija nakon što je prvi put poslije 11 godina dvije utakmice zaredom odgledao s klupe. Budući da nitko nije navikao gledati legendu Reala u takvoj poziciji, status kapetana Vatrenih stalna je tema u Španjolskoj.

Image
SMIRIO SITUACIJU /

Ancelotti otkrio odlazi li Modrić iz Real Madrida i rekao: 'Svaki dan pričam s njim, on misli da nam je važan'

Image
SMIRIO SITUACIJU /

Ancelotti otkrio odlazi li Modrić iz Real Madrida i rekao: 'Svaki dan pričam s njim, on misli da nam je važan'

Poduži tekst sada mu je posvetio španjolski Sport koji ne vjeruje da je sve tako skladno u odnosu Modrića i Carla Ancelottija kao što to Talijan uporno ponavlja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ancelotti se suočava s najkompliciranijim problemom, neočekivanom preprekom na početku sezone - situacijom Luke Modrića koji se ne uklapa u trenutnu shemu Reala, a što je uvjetovano blistavim nastupima Judea Bellinghama", piše katalonski mediji.

U novoj sezoni Real igra u formaciji 4-4-2 te je Modrić posljednji u hijerarhiji veznjaka budući da Ancelotti preferira Eduarda Camavingu, Aureliena Tchouamenija i Fedea Valverdea, a i Tonija Kroosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ancelotti je u ovakvoj situaciji, vidjevši da je njegova momčad pobijedila u sedam od osam utakmica, češće ostavljao Modrića na klupi", ističe Sport te podsjeća kako Modrić nije skrivao nezadovoljstvo aktualnim stanjem.

"Modrić je ljut na Ancelottija"

"Problem je u tome što je Modrić odbio 200 milijuna eura iz Saudijske Arabije. Ancelotti mu je rekao da se njegova uloga neće mijenjati i to ga je uvjerilo da ostane. Modrić je odgodio odlazak u Saudijsku Arabiju i na Santiago Bernabeuu su odahnuli. No Lukina se uloga promijenila. Izgubio je na važnosti i ljut je na trenera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na povratku iz Napulja, Ancelotti je razgovarao s Modrićem, pokušavajući ga uvjeriti kako će biti važan kako će sezona odmicati. No čini se da Modrić baš i ne vjeruje u to, zbog čega razmišlja o odlasku u siječnju. Opcije su Saudijska Arabija i MLS, gdje ga želi nekoliko klubova, prvenstveno Inter Miami vlasnika Davida Beckhama, a u kojem igra Lionel Messi.

Modrić će vjerojatno startati protiv Osasune na Bernabeuu. Ancelotti pokušava riješiti zagonetku i održati sve igrače zadovoljnima. No, u svemu tome mora upravljati Modrićem, pretposljednjim madridskim osvajačem Zlatne lopte, koji je postao Ancelottijev problem", zaključuje Sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spektakularni KSW 87 ekskluzivno 14. listopada samo na stream platformi Voyo

FNC 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo