'JE LI TEN HAG TRENER ZA BUDUĆNOST BAYERNA? NE ZNAM': / Predsjednik izjavom podigao prašinu i otvorio pitanja o Kovačevoj budućnosti

Image
Foto: AFP
9.5.2019.
11:42
AFP
VOYO logo

Kovaču stalno traže zamjenu u bavarskom gigantu

Image

Dan nakon ispadanja Ajaxa, izuzetno talentirane, uigrane i mlade momčadi iz Lige prvaka, počelo se puno spekulirati s budućnošću njihovog trenera Erika ten Haga. Njega se smatra najzaslužnijim za uspjeh mlade momčadi Ajaxa koja je stigla do polufinala Lige prvaka pa je na sebe privukao pozornost drugih uglednih europskih klubova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od njih je i njemački velikan Bayern München kojeg trenutno vodi bivši hrvatski izbornik Niko Kovač.

Upitan za mogućnost da Ten Hag sjedne na klupu Bavaraca, Bayernov predsjednik Karl-Heinz Rummenigge samo je izjavio: 'Je li Ten Hag trener za budućnost? Ne znam', rekao je Rummenigge i dodatno pojačao nagađanja o Kovačevoj budućnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, ALEXANDER HASSENSTEIN

Karl-Heinz Rummenigge

Također, Rummenigge je poručio što se očekuje od Kovača do kraja sezone: 'Sve funkcionira na osnovi toga da smo uspješni. Nemam problema s bilo kim tko je trener, ali moramo biti uspješni', prenosi njegovu izjavu Bavarian Football Works.

U medijima se spekulira da će Kovač na kraju sezone dobiti otkaz, a da će umjesto njega na klupu sjesti Španjolac Julen Lopetegui ili Nizozemac Ten Hag.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo