JE LI PROSINEČKI PROBLEM / U BiH REPREZENTACIJI? Dinamovac ima zanimljiv odgovor, a izbornik najavio razgovor s vodstvom Saveza

Image
Foto: STR-2222/HaloPix/PIXSELL

Prosinečki je nakon utakmice najavio razgovor sa vodstvom Saveza

16.10.2019.
8:24
STR-2222/HaloPix/PIXSELL
VOYO logo

Izabranici Roberta Prosinečkog poraženi su na gostovanju u Ateni s 2-1, a presudio je autogol Kovačevića u 88. minuti, kao i katastrofalna igra BiH reprezentacije u drugom poluvremenu kada su svega desetak puta prešli centar i uputili tek jedan udarac na gol Grka. Grci su poveli u 30. minuti golom Pavlidisa, a u 35. minuti je izjednačio Dinamov veznjak Amer Gojak. BiH samo teoretski može još osvojiti drugo mjesto i tako se kvalificirati za EURO, ali priliku za popravak će imati u dodatnim kvalifikacijama u ožujku sljedeće godine.

Prosinečki je nakon utakmice najavio razgovor sa vodstvom Saveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da danas nismo bili na nivou njihovom. Možda u jednom trenutku samo. Oni su i trkački bili bolji, više su i željeli pobjedu što mi je vrlo čudno. Nismo organizirali našu igru. Nismo bili dovoljno zreli. Sigurno da ćemo napraviti i neke analize. Ja sam već nakon meča protiv Armenije rekao da ne mogu vjerovati da to možemo izgubiti. Danas stvarno nismo bili na nivou. Ne znam zbog čega jer smo uradili sve što je bilo u našoj moći da do toga ne dođe. Grci nisu imali šansu večeras da odu na EURO, mi jesmo, a oni su opet željeli pobjedu više", rekao je Prosinečki nakon utakmice.

Što će dalje poduzeti?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sigurno da ću porazgovarati s predsjednikom i sa svima pa ćemo vidjeti što će se dalje događati", tajnovit je bio Prosinečki.

Image
Foto: Armin Durgut/PIXSELL

Armin Durgut/PIXSELL

Je li problem u izborniku?

Utakmicu je komentirao i Izet Hajrović, nogometaš Dinama i jedna od zvijezda BiH reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Šanse su nam smanjene, ali su još tu. Možemo se još nadati, ali moramo pobijediti zadnje dvije utakmice i vidjeti što će Finska napraviti. Ovo nas je pogodilo, ali to je nogomet, idemo dalje. Grci? Mislim da su Grci više željeli pobjedu. Probali smo se vratiti nakon njihovog vodstva 1:0 i dali smo gol, a onda opet bezveze primimo taj drugi gol", rekao je Hajrović.

Pokušao je naći kakvo takvo opravdanje. "Igraš u tri dana dvije utakmice, malo je to i fizički zahtjevno", rekao je Hajrović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Je li možda u Prosinečkom problem?

"Ma nije, on nije na terenu. Daje nam zadatke, a mi ih očito nismo ispoštovali", veli Hajrović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo