JE LI PRIČA GOTOVA? / Šuker ima 16 potpisa, Šimić i ekipa za Net.hr poručili što misle o medijskim napisima

Image
Foto: PIXSELL

Davor Šuker ima 16 potpisa i njegov protukandidat Dario Šimić više se ne može niti kandidirati za mjesto predsjednika HNS-a, čak ni da dobije, uz Split i Zadar, podršku u Dubrovniku i Istri.

4.12.2017.
22:01
PIXSELL
VOYO logo

Je li gotova utrka za mjesto predsjednika HNS-a? Pita se hrvatska javnost nakon što su u Ličko-senjskoj županiji u ponedjeljak navečer dali glas Davoru Šukeru, kao i nogometni savezi Vukovarsko-srijemske županije i Koprivničko-križevačke županije, javlja 24 sata.

ŠOK NA RUJEVICI: Damir Mišković napušta Rijeku nakon što mu je Armada poslala poruku upozorenja?

NET.HR OTKRIVA: Andrej Plenković i HDZ okrenuli leđa Davoru Šukeru? Županijski savezi razmišljaju o povlačenju svoje podrške brendu

U tom slučaju Davor Šuker ima 16 potpisa i Dario Šimić više se ne može niti kandidirati, čak ni da dobije, uz Split i Zadar, podršku u Dubrovniku i Istri. U današnjem dramatičnom raspletu događaja najneizvjesnije je bilo u Istarskoj županiji koja se lomila kome dati povjerenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na sjednici županijskog nogometnog saveza u Istri nastao je cirkus. Pristalice Darija Šimića, okupljeni oko predsjednika Rudara iz Labina Remze Zalihića, umalo, za pola glasa, ostali su kratki da dobiju potrebnu većinu u skupštini.

GUBI LI ŠIMIĆ BITKU? ‘U ponedjeljak će se sve znati. Ako je Šuker dobio 14 potpisa, imamo samo jednog kandidata’

Također, 24 sata navodi kako sad preostaje još jedan sastanak u četvrtak na kojem će se pokušati dogovoriti daju li podršku Šukeru ili Šimiću, a tu ipak nešto bolje stoje Igor Žiković sa sedam od 13 glasova IO Nogometnog saveza istarske županije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No do četvrtka se može puno toga promijeniti jer za nogometne prilike u Istri iznimno je zainteresiran lokalni IDS. Šimić, Stanić i ekipa za Net.hr poručili su kako u ove medijske napise ne vjeruju, sve dok se u to i osobno ne uvjere.

Izborna skupština IO HNS-a, na kojoj će se birati novi predsjednik Saveza, zakazana je za 22. prosinca ove godine u zagrebačkom hotelu Sheraton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MIŠKOVIĆ VIĐEN U MAMIĆEVOM DRUŠTVU: Je li Dinamov savjetnik tražio podršku za Šukera?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo