NAJVEĆI POSAO IKAD / Je li ovo potvrda da Dinamo dovodi kapitalca vrijednog šest milijuna eura? Pogledajte što su Modri napravili na Instagramu

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Ove je sezone zabio 15 pogodaka u svim natjecanjima, a odigrao je 36 utakmica

31.12.2021.
19:37
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Zagrebački Dinamo spreman je ozbiljno se pojačati za nastavak ove sezone, na Maksimiru su, navodno, u pregovorima s napadačem iz Argentine Martinom Ojedom.

Ojeda je trenutno član argentinskog kluba Godoy Cruza, ima 23 godine i može pokriti sve pozicije u napadu - oba krila, poziciju klasičnog centralnog napadača ili neku varijantu povučene špice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove je sezone zabio 15 pogodaka u svim natjecanjima, a odigrao je 36 utakmica. Po Transfermarktu ovaj igrač vrijedi šest milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zapratili se na Instagramu

Ako Ojeda zbilja dođe na Maksimir po cijeni koju sugerira najpoznatiji portal koji se bavi vrijednostima nogometaša, bit će to najveći ulazni transfer u povijesti zagrebačkog kluba. Zasad rekord drži Marko Rog, koji je iz Splita u Dinamo stigao za pet milijuna eura.

Dinamo je ove zime već napravio jedan bombastičan transfer Petar Bočkaj stigao je iz Osijeka za 2,7 milijuna eura, a sada se pojavio sitan detalj koji naznačuje da bi se transfer Argentinca u Dinamo ipak mogao ostvariti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Ojeda je zapratio Dinamo na Instagramu, a Dinamo mu je uzvratio na isti način. U većini slučajeva to znači da je dogovor između kluba i igrača postignut i da će se nogometaš uskoro pridružiti svom novom klubu.

Image

A vidljivo je da i Dinamo prati njega...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo