Je li ovo dokaz da Modrić ostaje u Tottenhamu?

Tottenham je još jednom navijačima, ali i konkurenciji poslao jasnu poruku da Luka Modrić nije na prodaju, nakon što je kao model predstavio novi dres.

21.6.2011.
11:45
VOYO logo

Tottenham sve čini kako bi konkurenciji pokazali da Luka Modrić nije na prodaju. Ovog puta 25-godišnjem hrvatskom reprezentativcu bila je namijenjena uloga modela na predstavljanju novog dresa Spursa, što je jasna poruka navijačima da će ga gledati u njemu i ove sezone.

Pred svojim navijačima momčad Harryja Redknappa će igrati u svojim tradicionalnim bijelim dresovima, a njihova premijera bit će na White Hart Laneu 13. kolovoza protiv Evertona. Na gostovanjima će igrati u plavom dresu, dok je treća kombinacija crne boje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, upitno je hoće li glavni modeli novog dresa, Modrić i Gareth Bale, tada nositi dres Tottenhama.

"Prodamo li Luku poslat ćemo poruku da su svi na prodaju. Nećemo ni trepnuti, a na izlaznim vratima bit će i Bale", rekao je Redknapp i otkrio otkud vuče takva iskustva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prošao sam sličnu situaciju u West Hamu. Prodali smo Rija Ferdinanda i odjednom su svi htjeli otići. Želi li Tottenham nešto napraviti, ne smije prodavati glavne igrače", smatra Redknapp.

I dok je ostanak Luke primarni cilj, drugi hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar gotovo sigurno. Najizglednija destinacija je kijevski Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pregovaramo oko Kranjčar. Još se moramo sastati s njim i s Tottenhamom, ali on je u našim planovima. Već smo propustili dovesti nekoliko igrača, ali nije problem što ne možemo platiti, nego oni ne žele doći u Ukrajinu. Ako Niko želi doći, mi ćemo ga sa zadovoljstvom kupiti", rekao je predsjednik Dinama Grigorij Surkis.

Cijena koju bi Ukrajinci trebali platiti za Kranjčara je oko sedam milijuna eura, a u Kijevu bi se Niko priključio još jednom hrvatskom reprezentativcu Ognjenu Vukojeviću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201106190111006 arti-201106180044006 arti-201106180153006

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo