JE LI OVAJ ON RJEŠENJE NAJVEĆEG DALIĆEVOG PROBLEMA? / Za Bayern debitirao mladi Nijemac hrvatskih korijena i odigrao je odlično

Image

Protiv Uniona je debitirao Nijemac hrvatskih korijena Josip Stanišić i odigrao je sjajno

10.4.2021.
18:18
VOYO logo

Europski prvak Bayern odigrao je samo 1-1 kod kuće protiv berlinskog Uniona u 28. kolu Bundeslige, ali ovu su utakmicu igrali s B momčadi pa to i ne čudi previše.

Bavarce je u vodstvo mladi Jamal Musiala (68), a Marcus Ingvartsen je u 86. minuti izjednačio. Bayern je u srijedu izgubio doma od PSG-a, a protiv Uniona je debitirao Nijemac hrvatskih korijena Josip Stanišić i odigrao je sjajno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stanišić je inače po vokaciji centralni branič, ali ono što je kod njega posebno jest činjenica da može igrati na obje bekovske pozicije i podjednako dobro igra i lijevom i s desnom nogom. Protiv Uniona je igrao na poziciji lijevog beka, ali jednako je iskoristiv i na poziciji desnog beka, koja je izuzetno deficitarna u hrvatskoj reprezentaciji. Upravo bi Stanišić u dogledno vrijeme, ako bude igrao u Bayernu, mogao biti rješenje za probleme koje Zlatko Dalić ima s pronalaskom desnog beka.

Image

Union Berlin's German midfielder Grischa Proemel (L) and Bayern Munich's defender Josip Stanisic vie for the ball during the German first division Bundesliga football match between FC Bayern Munich and 1 FC Union Berlin, in Munich, southern Germany, on April 10, 2021.,Image: 604587886, License: Rights-managed, Restrictions: DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO, Model Release: no

Drugoplasirani Leipzig je s 4-1 nadigrao u gostima Werder.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U golijadi U Frankfurtu Eintracht je s 4-3 svladao Wolfsburg u izravnoj borbi za Ligu prvaka. Josip Brekalo je igrao do 72. minute, a Marin Pongračić ušao u 65. za Wolfsburg.

Vodi Bayern s 65 bodova, Leipzig ima 60, a Wolfsburg 54 boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo