Je li ova Kranjčarova izjava zapanjujuća ili smiješna?

16.12.2011.
11:25
VOYO logo

Trener šampionskog Zagreba iz 2002. godine Zlatko Kranjčar začuđen je konstrukcijama da su naslov prvaka Pjesnicima donijeli suci. Javio se iz iranskoga grada Isfahana u kojemu sa Sepahanom lovi još jedan naslov prvaka. Cico se slatko nasmijao na pitanje da li je osjetio da su ga 2002. godine suci gurali do naslova prvaka. "Osjetio sam samo da Zagreb igra najbolje, što se moglo vidjeti i iz naših rezultata. Onih 3:3 u Maksimiru s Dinamom, 5:2 protiv Varteksa, 6:1 u Osijeku, 2:0 protiv Hajduka na Poljudu... Promovirali smo mnoge igrače, poput Vasilja, Olića, Dure, Hasančića, Bulata..., pa su i novinari mnogo puta zaključili da je Zagreb najbolja momčad hrvatske lige. Naime, pobijedili smo Hajduk na Poljudu i Dinamo u Kranjčevićevoj. Uvijek ću se ponositi tim naslovom prvaka", istaknuo je Zlatko Kranjčar.

Navodno je sporna bila utakmica bila ona s Dinamom u Kranjčevićevoj, koju je Zagreb pobijedio s 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rekao sam već, Zagreb je bio bolji od svih i u tom šampionskom pohodu nije bilo ničega drugoga osim izrazite kvalitete i nadmoći u odnosu na suparnike. Ne znam zašto se sad to osporava", napominje Cico i kaže kako nije primijetio naznake da netko u klubu radi sa sucima:

"Ništa nisam vidio, bio sam koncentriran na rad s momčadi. A ako netko nešto zna o nečasnim radnjama, neka to i kaže. Ja mogu reći samo da se ponosim s tim naslovom prvaka, bio je to Zagrebov nogomet najviše kvalitete."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kranjčar smatra kako je ovom aferom narušen i ugled hrvatske reprezentacije.

"Sada je kompromitiran i ugled reprezentacije, i Dinamov plasman u Ligu prvaka", smatra Kranjčar, ali stoji uz Vlatka Markovića:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne mislim da Vlatko Marković treba dati ostavku, jer u času kada je birao suradnike u Izvršnom odboru, nije bio dovoljno upućen u zbivanja unutar sudačke organizacije", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo