JE LI MOGUĆE DA SE HAJDUK BORI ZA OPSTANAK U PRVOJ HNL? / Trener ponudio odgovor koji se možda neće svima svidjeti

Image

Na pressici uoči utakmice morao se nositi i s pomalo škakljivim pitanjima

2.2.2021.
14:25
VOYO logo

Novi trener Hajduka, Paolo Tramezzani, sigurno ne može biti zadovoljan kako je počela njegova karijera na klupi splitskog velikana. Pobjeda protiv Šibenika i dva poraza od Dinama i Lokomotive, nije ono što je očekivao kada je preuzeo užarenu klupu Hajduka. U srijedu na Poljudu protiv Istre ima novu priliku za osvojiti tri boda, a na pressici uoči utakmice morao se nositi i s pomalo škakljivim pitanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U jednom trenutku Tramezzani je suočen s pitanjem što misli o činjenici da, ako kojim slučajem izgube od Istre, od koje se trenutno nalaze na samo sedam bodova, Hajduk ulazi u borbu za opstanak, a ne u borbu za Europu kako se od njega i očekuje.

Tramezzani je imao zanimljiv odgovor, ali pitanje je hoće li se svima svidjeti. "Mi znamo da je ta utakmica s Istrom važna, svaka nam utakmica mora biti važna. Zbog našeg dresa, zbog onoga što mi predstavljamo. Puno pričam s igračima, individualno. Oni znaju da je to važno. Sada moramo vidjeti kako ćemo igrati. Nije moguće igrati dvije dobre utakmica vani i onda odigrati onako kako smo igrali s Lokomotivom. Ako moramo krenuti od nule, ako moramo krenuti iz podzemlja, krenut ćemo, ali ne želim vidjeti da igramo kao što smo igrali protiv Lokomotive. Normalno, možda moje ekipe nisu igrale fantastično, ali čak i kada gube moraju davati sve, moraju poginuti. Mora i ova momčad imati takav karakter", objasnio je Tramezzani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo