JE LI ITKO IKAD OVAKO IZVRIJEĐAO POSAO NIKE KOVAČA? / 'Nastavi li se ovo, uskoro ćemo vozače autobusa plaćati pet milijuna eura'

Image
Foto: AFP

'To što su oni svjetski prvaci ne znači mnogo'

5.4.2019.
13:38
AFP
VOYO logo

Stefan Effenberg, bivši njemački nogometni reprezentativac i član Bayernovih momčadi koje su osvojile tri bundesligaška naslova i jedan u Ligi prvaka, smatra da je njegov bivši klub povukao pogrešne poteze kupnjom skupocjenih braniča.

Lucas Hernandez (Atletico Madrid) postao je Bayernov igrač nakon dogovorenog transfera u iznosu od 80 milijuna eura, a dodatnih 35 milijuna eura klub je platio za dovođenje Benjamina Pavarda (Stuttgart).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjednik je samo Atletico

"Bayern će ovog ljeta proći kroz transformaciju i već je potrošio veliku svotu novca. Ali, oko tih pojačanja velik je broj upitnika. Sportski direktor Hasan Salihamidžić uvijek govori o Pavardu i Hernandezu kao o svjetskim prvacima, no iz mog kuta gledanja je nevažno to što su oni postigli s francuskom reprezentacijom 2018. godine", govori Effenberg čije riječi prenosi Goal.

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Stefan Effenberg

Potom nastavlja dijeliti svoje mišljenje o novim igračima Nike Kovača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To ne znači i da će za deset godina biti svjetski prvaci. Pogledamo li samo koliko je Hernandez plaćen, možemo zaključiti da je u cijeloj priči pobjednik samo Atletico Madrid. Možda se ta svota čini uobičajenom za današnje tržište, ali od nje mene boli trbuh. Zbog toga je i navijačima često nejasno što se događa."

Pogrešno uložen novac

"Nastave li se stvari ovako razvijati, za pet ćemo godina vozače autobusa plaćati pet milijuna eura."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja bih 80 milijuna eura platio igrača koji je na svom vrhuncu ili ofenzivca ili kreativnog igrača", dodaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo