JE LI BOLJI MESSI ILI RONALDO? ZA CASILLASA NEMA SUMNJE: / 'Impresivno je što je on napravio, ne razumiju oni koji ga ne poznaju'

Image
Foto: AFP

Nekadašnji golman španjolske reprezentacije i Real Madrida odgovorio je na vječno pitanje

10.10.2020.
18:25
AFP
VOYO logo

Legendarni vratar Real Madrida Iker Casillas nakon srčanog udara koji je pretrpio prije godinu i pol odlučio je objesiti rukavice o klin. Ovih dana dao je zanimljiv intervju za ESPN u kojem je iskreno progovorio o mnogim temama, uključujući i svoj oporavak od srčanog udara.

Možda najzanimljivija tema za nogometne fanove ipak je bila njegova usporedba Cristiana Ronalda i Lionela Messija. Legendarni Iker nije imao lak zadatak izbora, a između dvojice možda i najboljih igrača svih vremena izabrao je ipak Ronalda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldu rad, Messiju talent

"Cristiano je oduvijek imao tu ogromnu želju da postane najbolji i vjerovao je da može to postići. Ako ga moram usporediti s Messijem, ono što je Cristiano napravio je impresivnije jer svi znamo koliko Messi ima talenta, ali Ronaldo je bio u potpunosti predan radu kako bi postao najbolji", rekao je Casillas u intervjuu pa dodao:

"Sretan sam jer sam bio u mogućnosti uživati gledajući tu dvojicu sjajnih nogometaša. A za ljude koji ne znaju Ronalda, može im se učiniti da je arogantan i temperamentan, ali ne razumiju da je potpuno suprotno“, zaključio je Casillas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na njegov je izbor zasigurno i utjecala činjenica da je Ronaldo s njim igrao u Real Madridu, a vrlo je zanimljivo i da je Ronaldo s 15 godina morao zbog aritmije na operaciju srca te je proživljavao nešto slično kao i Casillas sad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo