JE LI BILIĆ NAPOKON PRONAŠAO NAPADAČA: / Čovjek koji je donio naslov Fergusonu stiže u West Ham?

Image

Njegovi zastupinici su mu, pišu Englezi, ponudili da zaigra za brojne klubove.

4.7.2016.
20:52
VOYO logo

Poznato je da SlavenBilić i West Ham već nekoliko tjedana traže napadača koji će im donijeti borbu za pozicije koje vode u Ligu prvaka ili im omogući ravnopravniju utrku za naslov prvaka. Da će mu to u naerdnoj sezoni biti izrazito teško znalo se onog trenutka kada su dva kluba iz Manchestera dovela dva ponajbolja trenera na svijetu, PepaGuardiolu i JoseaMourinha.

Međutim, West Ham bi uskoro mogao dovesti napadača koji je sir Alexu Fergusonu donio posljednji naslov prvaka. Riječ je o Nizozemcu Robinu van Persieju. Naime, britanski The Sun objavio je da je nekada najboji napadač Premier lige ponuđen West Hamu i Crystal Palaceu. Navodno se želi vratiti u Englesku nakon što je prošlu sezonu proveo u Fenerbahčeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želi u London

Njegovi zastupinici su mu, pišu Englezi, ponudili da zaigra za brojne klubove, ali se vjeruje da Nizotemac želi obitelj vratiti u London.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oba ova kluba u potrazi su za nadačem pogotovo kad je Michy Batshuayi potpisao za Chelsea. Van Persie je, inače, u 45 nastupa u dresu Fenerbahčea prošle sezone zabio 20 golova. Karijeru je započeo u Feynoordu da bi 2004. prešao u Arsenal. U ljeto 2012. prešao je u Manchester United za koji je u 86 utakmica zabio 48 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo