JAVIO SE IVAN RAKITIĆ I POSLAO PORUKU: / Evo zašto bi se Vatrenog na Euru svi trebali bojati

Image
Foto: AFP, Goran Stanzl/PIXSELL

Iako je dobio odmor zbog naporne sezone, Ivan Rakitić nastavlja s aktivnostima.

24.5.2016.
21:16
AFP, Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Ivan Rakitić prošle je nedjelje osvojio španjolski Kup kralja. Njegova Barcelona svladala je Sevillu nakon produžetka 2-0 golovima Jordi Albe i Neymara. Bio je to za Rakitića ukupno treći trojej ove sezone.

Tri trofeja

Prošle godine, Raketa je uzeo Svjetsko klupsko prvenstvo, a nakon toga Primeru i Kup. Izbornik Hrvatske Ante Čačić još je ranije odlučio dati poštedu hrvatskom veznjaku kako bi što odmoriji dočekao završetak priprema Vatrenih za Euro. Međutim, za Rakitića odmora - nema!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sezona još nije gotova. Trening doma, veselim se nadolazećem Euru 2016", napisao je Vatreni na svom Twitter profilu uz sliku i na taj način poslao poruku svima. Da je nestrpljiv zaigrati u dresu Hrvatske na Euru i da želi što spremniji pokazati što zna i može. A može puno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iza njega je odlična sezona u dresu Barcelone. Ova druga sezona za njega na Camp Nou je bila ona u kojoj je učvrstio svoju poziciju u prvoj momčadi i postao jedan od najvažnijih igrača trenera Luisa Enriquea u španjolčevom sustavu igre s Messijem, Suarezom i Neymarom kao najisturenijim igračima.

Rakitić je za Barcelonu ukupno ove sezone zabio 9 golova u svim natjecanjima, a 6 puta je asistirao za pogodak. Ukupno je skupio 4.064 minuta igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo