JAVILO SE VELIKO ČAČIĆEVO IZNENAĐENJE: / 'Zbog Hrvatske propuštam sestrino vjenčanje'

Image
Foto: PIXSELL, Ivana Ivanović

Duje Ćaleta-Car, stoper austrijskog Salzburga, dobio je poziv od izbornika Ante Čačića nakon ozljeda Dejana Lovrena i Joze Šimunovića.

1.10.2015.
21:49
PIXSELL, Ivana Ivanović
VOYO logo

Hrvatska nogometna javnost ostala je zatečena pozivom Duje Ćaleta-Cara u nacionalnu vrstu. Jer ipak, radi se o igraču koji do sada niti jednom nije bio spominjan za Vatrene. Novo ime na Čačićevom popisu novo je i u hrvatskoj javnosti na europskom nogometnom planu hrvatskih igrača. No, kako su zbog ozljeda ispali Lovren i Šimunović, Čačić je odlučio dati šansu stoperu Salzburga.

"Osjećaj je fenomenalan, ostao sam u pozitivnom šoku. Saznao sam za poziv poslije jutarnjeg treninga, stigao je poziv u klub", kazao je za Goal.com Duje Ćaleta-Car koji će, tako, zbog reprezentativnih obveza propustiti sestrino vjenčanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL, Jurica Galoić

Ćaleta veći dio prošle sezone u filijali Salzburga

"Da, istina je. Što je tu je, odabrao sam nogomet, to volim i tako treba biti...“

Ćaleta-Car je veći dio prošle sezone proveo u Salzburgovoj filijali Lieferingu koji se natječe u drugoj austrijskog ligi. Ove sezone je postao standardni prvotimac Salzburga, a sada i reprezentativac Hrvatske! Nema sumnje, ovo su trenuci za pamćenje u karijeri ovog nogometaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vjerovao sam u sebe, davao sve od sebe na svakom treningu, svakoj utakmici. Odigrao sam ove sezone skoro sve utakmice, a reprezentacija je nešto posebno, svaki igrač sanja da igra za reprezentaciju. Dobio sam poziv i to mi je poticaj za dalje. Velika mi je čast što sam pozvan, no ukoliko mi izbornik ukaže prigodu, spreman sam“, jasan je novi reprezentativni stoper.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo