JASNO UPOZORENJE: / Evo što je Biliću poručio njegov prethodnik na klupi West Hama

Image
Foto: AFP
11.6.2015.
21:35
AFP
VOYO logo

Bivši hrvatski izbornik u utorak je i službeno imenovan trenerom West Hama, a klupsko vodstvo od njega očekuje da u sezonama koje slijede podigne klub bliže vrhu Premierlige. Bilić zasad uživa potporu navijača budući da je tijekom igračke karijere u drugoj polovici devedesetih ostavio vrlo dobar dojam na Upton Parku.

Europa nije realna

"Mislim da Slaven ne bi preuzeo momčad 2011. godine kao što sam ja učinio. West Ham je tada ispao iz Premierlige i morali smo graditi ispočetka. Temelji danas postoje, ali mislim da još uvijek nije moguće govoriti o hvatanju mjesta u Europi. Ljudi moraju shvatiti da je pozicija na kojoj je West Ham (bio je 12. u netom završenoj sezoni, op. a.) u ovom trenutku njegov maksimum. Naravno da svi imaju veća očekivanja jer smo u prvoj sezoni po povratku u Premierligu bili deseti, ali to je bilo teško ponoviti", rekao je Allardyce za The Sun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ostavio sam Slavenu momčad u vrlo dobroj poziciji tako da neće morati raditi ono što sam ja morao. Nije došao u klub koji je baš ispao iz lige ili se jedva spasio od ispadanja. Igrači su dobro posloženi, klub je u Premierligi tri sezone zaredom i ima sjajne temelje za daljnju gradnju. Slaven je popularan i imat će dobar start, ali neće trebati dugo da se raspoloženje promijeni ako rezultati ne budu dobri", dodao je 60-godišnji stručnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo