JASNA PORUKA IZBORNIKA: / 'Neću posjetiti Olića i Kramarića jer ne igraju'

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Još je šest mjeseci do početka Europskog prvenstva za nogometaše u Francuskoj, a hrvatski izbornik Ante Čačić u velikim je planovima.

9.1.2016.
14:55
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Izbornik će najprije u Italiju, u Serie A puno je reprezentativaca. U veljači će Čačić razgovarati s Marijom Mandžukićem iz Juventusa, u Milanu i Firenzi radit će višestruko, jer su u planu razgovori s interovcima Marcelom Brozovićem i Ivanom Perišićem, te s Nikolom Kalinićem i Milanom Badeljem iz Fiorentine.

Gost na El Clasicu

U ožujku slijedi El Clasico i razgovor s trojicom Vatrenih, Barceloninim veznjakom Ivanom Rakitićem i realovcima Lukom Modrićem i Mateom Kovačićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, Čačić ne namjerava posjetiti dosad dvojicu standardnih napadača, Andreja Kramarića u Leicesteru i Ivicu Olića u HSV-u.

"Ne, a što ću kod njih kad ne igraju. Trebam li uopće još jednom ponoviti: u Francusku će ići samo najspremniji. Ne idemo na kirvaj, nego na Europsko prvenstvo", jasno je poručio Čačić u razgovoru za Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vatreni će gostovati u Mađarskoj

Vatreni planiraju i prijateljske utakmice uoči Eura. Protiv Izraela će se igrati 22. ožujka u Osijeku, a suparnik za 26. ožujka još nije potvrđen. Hrvatska će gostovati u susjednoj Mađarskoj, kod reprezentacije koja je također izborila plasman u Francusku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo