danas drugo polufinale / Japanska Kashima trebala bi biti 'mačji kašalj' za Real, no stanje u Madridu daleko je od idealnog...

Image
Foto: AP Images

U drugom polufinalu susrest će se japanska Kashima i madridski Real

19.12.2018.
14:17
AP Images
VOYO logo

Nakon jučerašnje pobjede Al-Aina nad River Plateom, u drugom polufinalu susrest će se japanska Kashima i madridski Real. Real želi doći do trećeg naslova svjetskog klupskog prvaka u nizu, ali stanje u momčadi daleko je od idealnog.

Dvije minimalne pobjede protiv dvije posljednjeplasirane momčadi u Primeri i poraz 0:3 na Bernabeuu od CSKA u posljednjem kolu Lige prvaka nikako ne ulijevaju optimizam, no Kashima bi, uza sve to, ipak trebala biti lako premostiva prepreka za 'kraljeve'. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi mogući trofeji, porušeni rekordi, najbolji igrač svijeta u momčadi i još uvijek sjajan roster nisu donijeli Realu sreću ove sezone. Odlazak Cristiana Ronalda i Zinedinea Zidanea oslabio je Real, a sada već novi-stari trener Santiago Solari ne djeluje kao osoba koja može promijeniti stvari na bolje. Jasno, Real ne izgleda katastrofalno, ali za prvaka Europe slabi rezultati uvijek se gledaju s povećalom.

"Fokusirani smo na utakmicu s Kashimom. Svi naši igrači radili su jako naporno. Motivirani su i optimistični jer imaju prilike igrati na Svjetskom klupskom prvenstvu", rekao je uoči utakmice trener Reala Santiago Solari. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više čitajte na Sportnetu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo