Jad i bijeda Hrvatske: Ženim se, a ne znam kamo ću!

Financijsko urušavanje HNL-a poprima dramatične razmjere.

1.10.2011.
15:42
VOYO logo

Igrač Karlovca, Adis Stambolija, našao se ovih dana u teškoj životnoj situaciji. Dok njegovi kolege u Dinamu u Hajduku voze bijesne automobile i razbacuju se premijama, on i njegov suigrač Viktor Špišić izbačeni su iz stana jer im klub nije uredno podmirivao stanarinu.

Stambolija je ubrzo našao novi stan, ali kako klub duguje milijune, boji se hoće li biti prisiljen na novu selidbu. Pod sličnim pritiskom je gotovo cijela momčad, jer osim Matije Štefančića, Igora Novakovića i nekoliko mlađih igrača, nema u momčadi puno Karlovčana i gotovo svi žive u iznajmljenim stanovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S obzirom na oskudicu i dugovanja za plaće nama igračima, bojim se hoće li klub uredno platiti iduću stanarinu i hoću li se nakon vjenčanja imati kamo vratiti", priča tužno Stambolija.

Ljubav, naravno, ne bira, ali njegova skora svadba još je dodatno zakomplicirala situaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moja buduća supruga je na Pravnom fakultetu u Bihaću i priprema ispite. Planirali smo kako će se nakon svadbe preseliti k meni u Karlovac. No kakva je sada situacija, ne znam je li to pametna ideja i je li dobro da dolazi u ovaj moj jad", žalosno je zaključio Stambolija.

Osim neugodnosti zbog izbacivanja iz stana, igrači su imali i problema s prehranom. Tako su ih u jednom karlovačkom restoranu zamolili da više ne naručuju hranu, jer su dugovanja kluba prevelika da bi ih i dalje tolerirali. Nakon toga se klupska prehrana preselila u drugi restoran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igračima koji su u Karlovcu od prošle sezone klub trenutačno duguje pet plaća, tri još od proljeća, te dvije iz posljednjih mjeseci.

Zajec dijelio po 1000 kuna iz svog džepa!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U još goroj situaciji su oni pristigli uoči ove sezone, jer nisu dobili niti kunu. Priča se kako je uskočio sportski direktor Velimir Zajec podijelivši svima po 1000 kuna svog novca. I u takvom ozračju Karlovac u nedjelju ugošćuje Hajduk. Za ostanak u ligi potreban mu je svaki bod, pa u klubu najavljuju puni angažman.

"Iako problemi s plaćama ili izbacivanje iz stana nisu u mojoj domeni, svjestan sam da takvi događaji ostavljaju trag na momčadi. Osim toga, dogodio se i štrajk. Ipak, vjerujem u igrače i nadam se da ćemo u utakmici s Hajdukom igrati najbolje što možemo", zaključio je trener Damir Petravić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201109301191006 arti-201109301225006 arti-201109170210006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo