'Ja samo želim da Miki bude sretan!'

19.10.2011.
1:30
VOYO logo

Dinamo je doživio i treći poraz u Ligi prvaka, Modre je na Maksimiru ovog puta svladao i Ajax. Poraz 0:2 prokomentirao je i trener Kruno Jurčić.

"Zadovoljan sam izdanjem svoje momčadi, nemam što zamjeriti igračima jer su napravili sve što smo se dogovorili u svlačionici. Ajax je odnio bodove, sveukupni dojam je zbog toga lošiji, to su činjenice od kojih ne možemo pobjeći, no ponavljam, nisam nezadovoljan."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kruno smatra kako je njegova momčad ostavila dobar dojam na terenu, te kako su u prvom dijelu u potpunosti nadigrali Nizozemce.

http://rd3.videos.sapo.pt/play?file=http://rd3.videos.sapo.pt/0pgVnyOy6FHhpzth9ysA/mov/1

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Krenuli smo visoko na njihovu obranu, to je bio rizik u koji smo se morali upustiti jer smo jedino na taj način mogli doći do rezultata. U prvom dijelu smo ih raskopali, ali nas gol nije išao. U drugom dijelu smo evidentno pali, primili smo dva pogotka. Što je tu je, idemo dalje."

Kapetan Badelj još je jednom odigrao slabu partiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imali smo problema i s Badeljom i Ibanezom jer nisu trenirali zbog ozljeda. To je razlog zbog kojeg je Miki izašao u poluvremenu. Kada se vrati u najbolju formu, on će ponovo briljirati na terenu, no do tada ga ne smijem forsirati. Sve što ja želim je samo da Miki bude sretan.

Dinamo nakon tri utakmice ima nulu na bodovnom kontu, jednako kao i u rubrici golovi, što je mnoge podsjetilo na prošlogodišnje izdanje Partizana kojeg su tada proglasili 'kantom za napucavanje'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi mi koji smo duboko u ovom poslu znamo gdje se Dinamo trenutno nalazi, drugo je što mediji i javnost imaju neka druga očekivanja. Mi smo znatno bolji od prošlogodišnjeg Partizana, dajemo puno bolje igre na terenu, a to što još nismo postigli pogodak su samo statistički podaci koji mene ne zanimaju."

U trenutku kada je Dinamo gubio 0:1, Jurčić je izvadio Beqiraja i zamijenio ga Pokrivačem. Tribine su podivljale i počele vikati: "Jurčiću odlazi!" Kruno je odmahnuo rukom i samo nadodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Navijanje je bilo izvanredno", zaključio je.

Vezani članci:

arti-201110180897006 arti-201110180297006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo