Izravan prijenos Dinamova spektakla na HTV-u!

Zagrebački HNK bit će tog povijesnog 26. travnja sav u plavim bojama.

21.4.2011.
13:15
VOYO logo

Državna televizija popratit će Dinamovu proslavu izravno, u najjačem terminu, od 20 do 21.20 sati u utorak na HTV 2. Program će voditi Mirna Berend i Ivica Blažičko, a proslavu je režirao Krešo Dolenčić.

"Bit će spektakularno. Proslava će imati štih zagrebačkog nogometnog kluba kakav je nekad bio i kakav bi opet trebao biti", kaže redatelj priredbe Krešo Dolenčić, koji je lani režirao Azijske igre u Omanu, a iza sebe ima još pregršt svjetski priznatih spektakla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebno se raduje što će na pozornicu izići i nogometaši uz čiju je igru rastao.

Nažalost, 740 mjesta, koliko ih je u HNK, premalo je da prime sve koji žele biti dijelom svečanosti. Pozvani su bivši igrači i treneri, klubovi Prve HNL, prijatelji kluba i sponzori, UEFA i FIFA..., a govorit će Barišić, Bandić, Fuchs i Marković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Limena glazba ZET-a svirat će oko HNK, a 40 mažoretkinja u plavim uniformama, postrojeno ispred HNK, izmjenjivat će se s limenom glazbom i izvoditi svoju koreografiju. Uzvanike će čekati i 40 Dinamovih juniora u dresovima. U predvorju će svi stupovi biti ukrašeni plavim balonima, a uzvanicima će biti podijeljeni svijetleći štapići koji će se koristiti za vrijeme priredbe i na njezinu kraju. Na plazmama će se vrtjeti fotografije iz Dinamove arhive, a na spektaklu će se zaoriti i pjesme Boja mojih vena grupe Connect te Nebo se plavi u izvedbi Klinaca s Ribnjaka. Himna je to koju je nekad Sanja Doležal s Prvom ljubavi tako ponosno pjevala nasred Dinamova stadiona.

Poziv da zapjevaju na Dinamovoj stotoj obljetnici rado su prihvatili Gabi Novak, Jura Stublić, Tomislav Mužek, Jacques i Nina, Baruni... i mnogi drugi. Tarik i Rene izvest će Zašto volim Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Plavi tepih bit će prostrt od predvorja do vanjskog nogostupa, nakon priredbe bit će priređen vatromet i upaljeni lampioni te ugašena ulična rasvjeta...

specijal-201102150360004-Dinamo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201104200628006 arti-201104190519006

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo