IZNENADNI POVRATAK OMILJENOG VATRENOG NA VELIKU SCENU: / Izbio je skandal i Vrsaljko će u cijeloj priči najviše profitirati

Image
Foto: Profimedia

Vrsaljko, tvrdi tako Marca, sada ponovo preuzima ulogu glavnog igrača na poziciji desnog beka

4.5.2020.
8:24
Profimedia
VOYO logo

Činilo se prošlog ljeta da je hrvatskom reprezentativcu Šimi Vrsaljku odzvonilo u Atletico Madridu, ali stvari su se u manje od godinu dan u potpunosti preokrenule. Prošlog ljeta Atletico je doveo engleskog nogometaša Kierana Trippiera, desnog bočnog s razornim centaršutom i vrhunskog izvođača slobodnih udaraca.

Trippier je igrao sjajno, ali onda je nastao skandal zbog kojeg bi Englez mogao gadno nadrapati. Naime, Engleski nogometni savez porkenuo je postupak protiv svog reprezentativca Trippiera zbog kršenja pravila o klađenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz FA-a su kazali kako je Trippier optužen za kršenje odredbi prema kojima nije smio drugim osobama dijeliti bilo kakve informacije vezane za nogomet i svoju poziciju unutar same igre.

Image
Foto: Profimedia

Atletico Madrid defender Sime Vrsaljko (24) during the UEFA Champions League, round of 16 football match between Atletico de Madrid and Liverpool on February 18, 2020 at Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain - Photo Ian Stephen / ProSportsImages / DPPI, Image: 499525674, License: Rights-managed, Restrictions: Hungary Out UK OUT, Model Release: no, Credit line:

Povratak Vrsaljka

Navodno je Trippier prekršio to pravilo prošloga ljeta kada je prelazio iz Tottenhama u Atletico, u transferu vrijednom 22 milijuna eura. Trippier se mora očitovati do 18. svibnja, a kazna bi mu mogla biti rigorozna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, ugledna španjolska Marca tvrdi kako se Atletico zapravo i ne mora brinuti zbog Trippiera jer na njegovoj poziciji ima fantastičnog Vrsaljka. Taman prije prekida prvenstva zbog pandemije koronavirusa, Vrsaljko se polako počeo vraćati u formu i bio je jedan od ključnih igrača u dvomeču s Liverpoolom u Ligi prvaka, kojeg su na koncu i izbacili.

Vrsaljko, tvrdi tako Marca, sada ponovo preuzima ulogu glavnog igrača na poziciji desnog beka, a zamjena će mu biti Santiago Arias. Trippier je, dakle, već ispao iz svih kombinacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo