IZNENADNA TRANSFER BOMBA S MAKSIMIRA: / Dinamo doveo jednog od najboljih igrača šampionske generacije Rijeke

Image
Foto: Profimedia

Dolaskom novog trenera pao je u drugi plan i ove sezone nije upisao niti jedan nastup

31.1.2021.
19:43
Profimedia
VOYO logo

Već se danima nagađa o mogućem novom transferu Dinama. Trener Zoran Mamić ostao je bez opcija na poziciji desnog beka nakon što mu se ključni igrač Sadegh Moharrami teško ozlijedio, a Petar Stojanović nije baš u nekoj formi, pa se hitno tražilo kvalitetno rješenje na toj poziciji.

A sada se čini da su ga i pronašli. Kako javljaju portugalski mediji, Dinamo je dogovorio transfer Stefana Ristovskog iz lisabonskog Sportinga. "Modri" će za usluge Makedonca platiti milijun eura odmah i još oko 300 do 500 tisuća eura kroz razne bonuse te deset posto od sljedećeg transfera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

11.07.2017., stadion HNK Rijeka, Rijeka - Prva utakmica 2. pretkola UEFA Lige prvaka, HNK Rijeka - The New Saints F.C. Stefan Ristovski, Josip Misic. Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Podsjećamo, Ristovski je bio jedan od najboljih igrača one šampionske generacije Rijeke koja je osvojila naslov 2017. godine. Ristovski je tog ljeta napustio klub i prešao je u Sporting gdje je do ove sezone imao status prvotimca, ali dolaskom novog trenera pao je u drugi plan i ove sezone nije upisao niti jedan nastup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo