Izmislili da ima sina bolesnog od raka

7.9.2011.
15:34
VOYO logo

Malbranque je početkom kolovoza potpisao dvogodišnji ugovor sa Saint-Etienneom, čime je okončao svoju desetogodišnju avanturu u Engleskoj. Naime, igrao je pet godina za Fulham, dvije za Tottenham i još tri za Sunderland.

Zadnjih dana se zavrtjela glasina kako je Malbranque sam zatražio raskid ugovora sa Saint-Etienneom, za koji je stigao odigrati samo jednu utakmicu, te da je odlučio završiti karijeru kako bi se posvetio bolesnom sinu. Priča se pojavila u Francuskoj tijekom vikenda, ali su se na očito izmišljeni trač 'navukli' mnogi britanski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odvjetnički ured u Londonu koji zastupa francuskog nogometaša objavio je demantij.

''Uopće ne znamo otkud su potekla ta izvješća, ali možete zamisliti da Steed nije niti najmanje sretan zbog njih. Kao prvo, on uopće nema sina. On ima dvije kćerke i obje su dobrog zdravlja. Steed ovim putem želi obavijestiti sve prijatelje iz Engleske i diljem svijeta da su spomenute priče potpuno neutemeljene, te se nada da će se s njima odmah prestati''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, dan kasnije su Malbranque i Saint-Etienne doista zajedničkim sporazum raskinuli ugovor. Još se ne zna gdje će ofenzivni vezni igrač nastaviti karijeru.

specijal-201102150360004-Gluposti i nebuloze

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo