NEOČEKIVANE RIJEČI / Izjava koja će odjeknuti na Poljudu i među Torcidom. Pogledajte što je Zoran Zekić rekao uoči utakmice s Hajdukom

Image

Svoj intervju je odjavio na poprilično zanimljiv način, koji će jamačno odjeknuti na Poljudu i pogotovo među navijačima Hajduka

12.2.2022.
15:44
VOYO logo

Nogometaši Hajduka imat će u nedjelju dosta težak posao. Na Poljud stiže vrlo neugodni Slaven Belupo koji je pod vodstvom Zorana Zekića već jednom ove sezone svladao Hajduk s 2:1, a trener Koprivničana vrlo je optimističan i uoči utakmice 23. kola Prve HNL.

"Hajduk je u zadnjih par godina napravio najbolju selekciju. Odlično su vođeni, imaju vrhunsku atmosferu i u klubu i oko kluba. Imaju nešto što nijedan drugi klub nema u Hrvatskoj. Nadam se da će utakmica biti prava, a da bi bila prava moraju dva protivnika biti raspoložena", rekao je Zekić u najavi utakmice za klupsku televiziju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, svoj intervju je odjavio na poprilično zanimljiv način, koji će jamačno odjeknuti na Poljudu i pogotovo među navijačima Hajduka. Zekić je na kraju zaustavio snimatelja i novinara te je u kameru poslao poruku Ivanu Perišiću. "Ivane, vrime je", rekao je Zekić i time se priključio velikoj akciji nagovaranja Ivana Perišića da se vrati u Hajduk. Perišiću, podsjećamo, na ljeto istječe ugovor s Interom i za sada nema naznaka niti o produljenju niti o tome gdje će nastaviti karijeru, pa se hajdukovci imaju pravo nadati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo